Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet χώρισαν στις 12 Ιανουαρίου μετά από 16 χρόνια σχέσης. Φαίνεται, όμως, να το έχουν μετανιώσει. Δεκαέξι χρόνια είναι αυτά κιόλας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «HollywoodLife», ένας φίλος του ηθοποιού έδωσε την πληροφορία ότι το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει στον γάμο του μια δεύτερη ευκαιρία.

Πέντε χρόνια μετά τον γάμο τους, αποφάσισαν να τα «σπάσουν», παρότι δήλωσαν πως ο ένας τρέφει αγάπη για τον άλλο. Το ζευγάρι, μάλιστα, είχε ανακοινώσει από κοινού τον χωρισμό τους στο Instagram μέσα από μια ανάρτηση, η οποία πλέον δεν υπάρχει.

«Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών. Μια επανάσταση εκτυλίσσεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν. Μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα ότι χωρίζουμε. Το μοιραζόμαστε αυτό όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά για να το κάνουμε όσο προχωράμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια.

Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που θέλει να την γνωρίσουν και να την ζήσουν. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε αυτοί που μαθαίνουμε να γίνουμε». Τελικά, δεν κάνει ο ένας χωρίς τον άλλο. Αν και η επανασύνδεση τους αποτελεί ένα από τα πιο hot news, οι ίδιοι δεν την έχουν επιβεβαιώσει. Πάντως, ο 54χρονος Momoa λέγεται ότι γύρισε στο σπίτι τους.

Στενός φίλος του ζευγαριού είπε: «Είναι πάλι μαζί. Τα δύο τους παιδιά, η 14χρονη Lola και ο 13χρονος Nakoa Wolf είναι ξετρελαμένα με την απόφαση. Ο Jason επέστρεψε στην Lisa πριν από δύο εβδομάδες και είναι πάλι μαζί. Αποφάσισα να το προσπαθήσουν καθώς νοιάζονται τόσο πολύ ο ένας για τον άλλο. Όλοι πραγματικά ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να τα καταφέρουν αυτή τη φορά».