Jason Sudeikis και Olivia Wilde ήταν για 9 χρόνια παντρεμένοι και το 2020 αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τον γάμο τους, έχοντας και δύο παιδιά. Από τότε η ζωή τους προχώρησε, με τον Sudeikis να γίνεται ένας από τους πιο αγαπητούς λόγω και της σειράς Ted Lasso, ενώ η Olivia Wilde έγινε η πιο ζηλευτή, καθώς τα έφτιαξε με τον Harry Styles, τον οποίο και σκηνοθέτησε στη νέα ταινία της, όπου ο Styles ζει μια ρομαντική περιπέτεια με την Florence Pugh.

Η Olivia Wilde λοιπόν, βρισκόταν στην CinemaCon, την μεγάλη συγκέντρωση κινηματογραφικών στούντιο και ανεξάρτητων παραγωγών που ολοκληρώνεται σήμερα στο Λας Βέγκας. Εκεί είχε πάει για να προωθήσει την ταινία αυτή και κάποια στιγμή την προσέγγισε ένας δικαστικός κλητήρας για να της παραδώσει έναν φάκελο. Εκείνη, μη γνωρίζοντας περί τίνος πρόκειται, τον άνοιξε μπροστά στο κοινό που την έβλεπε πάνω στη σκηνή. Κι όταν τον άνοιξε και διάβασε φωναχτά, είδε ότι επρόκειτο για τα χαρτιά επιμέλειας των παιδιών της με τον Sudeikis.

Αυτή η εντολή παράδοσης είχε γίνει από την πλευρά του Sudeikis και αυτό θεωρήθηκε ως η πρώτη πράξη έντονης κόντρας ανάμεσα στους δύο. Ο ίδιος ο ηθοποιός μετέφερε μέσω του δικηγόρου του ότι δεν είχε ιδέα για τις λεπτομέρειες της παράδοσης των εγγράφων και δε μπορούσε να φανταστεί ότι θα της παραδοθούν σε μια τόσο ακατάλληλη στιγμή που έγινε πολύ γρήγορα άβολη.

«Ο κ. Sudeikis δεν είχε καμία γνώση της στιγμής ή του μέρους που θα παραδιδόταν αυτός ο φάκελος καθώς αυτό ήταν ευθύνη της εταιρείας που έκανε την παράδοση. Αν το γνώριζε, δε θα συναινούσε ποτέ στο να γίνει με έναν τόσο ακατάλληλο τρόπο», δήλωσε στο Variety άνθρωπος του ηθοποιού.

Από την πλευρά του, ο Mitch Neuhauser, υπεύθυνος του CinemaCon, έκανε λόγο για ένα φιάσκο της ασφάλειας του συνεδρίου, αφού ο άνθρωπος που παρέδωσε τον φάκελο δεν είχε καμία εξουσιοδότηση να βρεθεί τόσο κοντά στη σκηνή και θα επανεξεταστούν τα κριτήρια ασφαλείας.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Harry Styles: «Ένιωθα ντροπή στην ιδέα πως ήξερε ο κόσμος ότι κάνω σεξ»

Harry Styles: Από boy bander στο απόλυτο pop icon – Το αγόρι του «X Factor» έγινε ο σούπερ σταρ του Coachella

Harry Styles: Στην κορυφή τεσσάρων charts με το νέο του τραγούδι «As It Was»