Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Jeff Bezos έδειχνε τα μπράτσα του στον Leonardo DiCaprio, απαντώντας στη φωτογραφία που έδειχνε τη γυναίκα του Lauren Sanchez να γλυκοκοιτάζει τον ηθοποιό. Ο Jeff Bezos είναι τα τελευταία χρόνια σε μια διαδικασία transformation και στα 57 του είναι περισσότερο 20άρης στο μυαλό απ΄ό,τι όταν ήταν 20, 30 και 40. Αν κοιτάξει κανείς παρελθοντικές φωτογραφίες του μεγιστάνα, τότε που η Amazon ήταν ένα online βιβλιοπωλείο, θα δει μια τεράστια διαφορά. Πώς ήταν στις διαφημίσεις Gilly Diet το πριν και το μετά; Ε, κάπως έτσι.

Μόνο που εδώ μιλάμε για τεράστια απόσταση. Είναι σαν κάτι σειρές που η παραγωγή κάνει recast τον ρόλο και στη δεύτερη σεζόν τον υποδύεται διαφορετικός ηθοποιός. Αυτό είναι ο Jeff Bezos τα τελευταία 2 χρόνια. Ένας διαφορετικός ηθοποιός στην 5η σεζόν της ζωής του. Δεν ξέρουμε κατά πόσο έχει παίξει ρόλο σε αυτό η εδώ και 2 χρόνια σχέση του με τη Sanchez που τον έχει ανανεώσει. Είναι πάντως ξεκάθαρο πως ο Bezos πάει να πραγματώσει το πρότυπο του άνδρα κατακτητή, του άνδρα εξερευνητή.

Έβγαλε δισεκατομμύρια. Ταξίδεψε στο διάστημα. Μπορεί να ταξιδέψει όποτε θέλει στο διάστημα. Γυμνάστηκε και έγινε σαν πορτιέρης σε κλαμπ ή σαν σεκιούριτι του ίδιου του του εαυτού. Άλλαξε και το ντύσιμο του. Έφυγε πια από τα πουλοβεράκια που δεν τον κολάκευαν και τον βλέπεις πια με εφαρμοστά ρούχα, με αμάνικα τζάκετ και με πουκάμισα-λαχούρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeff Bezos (@jeffbezos)

Ο Jeff Bezos απευθύνθηκε στους καλύτερους γυμναστές και διατροφολόγους

Για να πετύχει αυτό το transformation, ο Jeff Bezos έβαλε 15 κιλά και πήγε το ποσοστό λίπους του στο 13%. Στις αρχές Δεκεμβρίου απένειμε βραβείο στον Dwayne Johnson και ήθελε να σταθεί ισότιμα δίπλα του. Δεν ήθελε να είναι λιγότερο μυώδης ή να φαίνεται σαν παιδί του. Κάτι που δύσκολα το αποφεύγει κανείς με τον The Rock. Κι όμως ο Bezos είχε μπόι μεγαλύτερο από το πραγματικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeff Bezos (@jeffbezos)

Ο Jeff Bezos έχει δουλέψει τα τελευταία 5 χρόνια πολύ στο προσωπικό του γυμναστήριο. Bench presses, barbell curls, lateral raises, bentover barbell rows, sit ups, curls, pull ups και tricep dips είναι μερικές από τις σταθερές ασκήσεις στην εκγύμναση του, ιδίως στο πάνω μέρος του σώματος. Για να το πετύχει όλο αυτό, ο Bezos προσέλαβε τον Wesley Okerson, γυμναστή που έκανε τον Gerard Butler αυτό που είδαμε στους 300, αλλά και που καθοδηγεί τον Tom Cruise.

Jeff Bezos

Στο σώμα είναι πορτιέρης, στο ντύσιμο αντιγράφει τον Pitbull, στη ζωή γενικά είναι ένα τζόβενο που μπορεί να ζήσει τα πάντα, μπορεί να πετύχει κάθε στόχο αγοράζοντας τους ειδικούς που θα τον καθοδηγήσουν και έχει στο πλάι του μια πολύ σέξι γυναίκα για να επιβεβαιώνει τον ίδιο του τον εαυτό. Γιατί, παρόλο που έχει 200 δισ. δολάρια περιούσια, η καθημερινή επιβεβαίωση είναι αναγκαία για τον Jeff Bezos. Γιατί πάντοτε υπάρχει ένας Elon Musk να σε ξεπερνάει στα έσοδα και να σε εκνευρίζει που είσαι πια δεύτερος.