Μπορεί να έχει πρωταγωνιστήσει στην σειρά με τον τίτλο, «Τα Φιλαράκια», ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει από το να σταματήσει παρέα με όσους θεωρεί ότι δεν ταιριάζει -ελπίζουμε να μην εννοεί κάποιον από τους συμπρωταγωνιστές της στην σειρά-. Η ηθοποιός, Jennifer Aniston, αποκαλύπτει λοιπόν ότι διακόπτει οποιασδήποτε μορφής σχέσης με τους ανθρώπους, που έχουν αρνητικές απόψεις για το εμβόλιο του COVID-19 και, γενικά, για την επιστήμη.

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης με το InStyle που δημοσιεύτηκε την Τρίτη, η Aniston συζήτησε την «τρέλα» της πανδημίας του κορονοϊού, συμπεριλαμβανομένου του αντίκτυπού της στον κοινωνικό της κύκλο. «Υπάρχει ακόμη μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που είναι αντι-εμβολιαστές ή που απλά δεν πιστεύουν τα γεγονότα», είπε η Άνιστον. «Είναι πραγματική ντροπή. Έχασα μόλις μερικά άτομα από τη ζωή μου που αρνήθηκαν ή δεν αποκάλυψαν αν είχαν εμβολιαστεί ή όχι, και ήταν αναπόφευκτο».

Συνέχισε λέγοντας: «Αισθάνομαι ότι είναι ηθική και επαγγελματική υποχρέωσή να ενημερώνει κανείς αν έχει εμβολιαστεί. Είναι δύσκολο γιατί ο καθένας έχει τη δική του γνώμη – αλλά πολλές απόψεις δεν βασίζονται σε τίποτα άλλο, εκτός από τον φόβο ή την προπαγάνδα».

Η Aniston από την 1η ημέρα που ξέσπασε η πανδημία, μάχεται για τη δημόσια υγεία, ενώ τονίζει τη σημασία των μασκών σε πολλές αναρτήσεις της στο Instagram της. «Αυτή η απλή και αποτελεσματική σύσταση πολιτικοποιείται εις βάρος της ζωής των ανθρώπων. Και πραγματικά δεν πρέπει να είναι μια συζήτηση », έγραψε τον περασμένο Ιούνιο για τα εμβόλια.

Ακόμα, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, που οδήγησε στον εθισμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η κόπωση και η ανεκπλήρωτη επιθυμία να ξυπνήσεις ένα πρωί και να ακούσεις ένα καλό νέο, είπε χαρακτηριστικά, συνέβη σε όλους μας, ενώ ο καταιγισμός πληροφοριών οδηγούσε στην τρέλα.