Η Jennifer Lopez έχει αποκτήσει τα δίδυμα από τον γάμο της με τον Marc Anthony. Είναι η Emme και ο Max και είναι σήμερα 14 ετών. Η Emme έχει αρκετές φορές βρεθεί στη σκηνή μαζί με τη μαμά της, όπως όταν τραγούδησαν μαζί στην περιοδεία της, It’s My Party, το 2019, καθώς και στο Super Bowl, το 2020.

Ακόμα μία εμφάνιση συνέβη στο Blue Diamond Gala, η οποία έγινε γνωστή από το TikTok, ωστόσο οι περισσότεροι είχαν να σχολιάσουν ένα και μόνο πράγμα: Τον τρόπο που την παρουσίασε η Jennifer Lopez.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε λέγοντας: .«Η τελευταία φορά που εμφανιστήκαμε μαζί ήταν σε ένα μεγάλο στάδιο όπως αυτό. Τους (σ.σ. αναφερόμενη στην κόρη της) ζητάω συνέχεια να τραγουδήσουν μαζί μου, αλλά δεν το κάνουν. Οπότε αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση. Είναι πολύ, πολύ απασχολημένοι. Έχουν κλείσει ραντεβού. Και ακριβοί! Μου κοστίζει όταν βγαίνουν» είπε αστειευόμενη και πρόσθεσε:

«Αλλά αξίζουν κάθε δεκάρα, γιατί είναι το αγαπημένο μου ντουέτο όλων των εποχών. Οπότε, αν μου επιτρέπετε», και η Emme άρχισε να τραγουδά το «A Thousand Years» της Christina Perri με ένα μικρόφωνο που είχε πάνω του τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

@christinathesupermom Jennifer Lopez JLO surprises audience at at the Blue Diamond Gala by the Dodgers foundation. Excuse shaky camera at end I was in shock myself.#jlo #jenniferlopez #jloandemme #dodgersfoundation #bluediamondball #jlosurpriseguest #tmz #jloperformance ♬ original sound – ChristinaTheSupermom

Επιπλέον, η Emme τραγούδησε με την J.Lo το «Born in the USA» του Bruce Springsteen και την εισαγωγή του «Let’s Get Loud».

Όπως καταλάβατε, η JLo χρησιμοποίησε αντωνυμία για την κόρη της, με το Twitter να την επαινεί για αυτή της την απόφαση. Η ουδέτερη αντωνυμία «αυτοί» χρησιμοποιείται στα αγγλικά για τους non binary ανθρώπους που επιλέγουν να μην ταυτοποιούνται ούτε ως άνδρες ούτε ως γυναίκες.

Με πληροφορίες από Buzzfeed

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Chris Evans: «Πιο εύκολα θα γύρναγα ως Human Torch στην Marvel, παρά ως Captain America»

Jennifer Aniston: Ποιά ήταν η σαλάτα που έτρωγε κάθε μέρα – Το λάθος με τη συνταγή που έγινε viral στο TikTok

Snik: Στίχοι από τα τραγούδια του που χρησιμοποίησε για να γλιτώσει την κλήση της τροχαίας