Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δεν κρύβονται πια και έχουν βρει το κατάλληλο μέρος για να στεγάσουν τον έρωτά τους, μετά από μήνες αναζήτησης για το τέλειο σπίτι τους. Έχουν συμφωνήσει να «σκάσουν» πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια για μια τεράστια κατοικία στο προάστιο Bel-Air, στο Λος Άντζελες, που εκτείνεται σε 1858 τετραγωνικά μέτρα, σύμφωνα με το TMZ.

Φαίνεται ότι, παρά το βαρύ τίμημα που πρέπει να πληρώσουν, σκοπεύουν να αγοράσουν το γιγάντιο ακίνητο, όπου θα στεγάσουν την νέα τους οικογένεια. Το ακίνητο βγήκε για πρώτη φορά προς πώληση τον Φεβρουάριο για 65 εκατομμύρια δολάρια. Προηγούμενος κάτοχος ήταν ο Todd Lemkin, διαχειριστής hedge funds στο Τέξας, που αγόρασε το σπίτι το 2016 για 27,6 εκατομμύρια δολάρια. 

To κτήμα βρίσκεται σε ένα απομονωμένο μέρος που περιβάλλεται από δέντρα και το σπίτι διαθέτει 10 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια και είναι ως «The Bellagio Estate». Το ακίνητο, επίσης, έχει θέα στο γήπεδο του γκολφ και ενδείκνυται για celebrities που θέλουν να κρατούν για εκείνους την προσωπική τους ζωή.

Η κατοικία τριών επιπέδων περιλαμβάνει και κινηματογράφο, κελάρι κρασιών και γραφείο με ξύλινη επένδυση. Στον κάτω όροφο, ένα υπόγειο περιλαμβάνει το play room, γυμναστήριο και ιδιωτική «σουίτα ασφαλείας» για σωματοφύλακα πλήρους απασχόλησης.

Η κύρια σουίτα έχει χαρακτηριστεί ως «απόλυτο καταφύγιο» και διαθέτει καθιστικό, διπλά μπάνια και πολλές ντουλάπες. Υπάρχει επίσης μια σουίτα προσωπικού δύο υπνοδωματίων, μια κύρια κουζίνα, μια πλήρως εξοπλισμένη catering κουζίνα και δύο επιπλέον κουζίνες – μία για το προσωπικό και μία στον ξενώνα-. Στον εξωτερικό χώρο, υπάρχει βέβαια μια τεράστια πισίνα σε κήπο και μια απέραντη έκταση γκαζόν. Παρόλα αυτά, she is still Jenny from the block.

Εκτός από το νέο του σπίτι στο Λος Άντζελες, οι Affleck και Lopez διαθέτει ο καθένας ξεχωριστά διάφορα ακίνητα. Ο Affleck εξακολουθεί να έχει ένα κτήμα στη Τζόρτζια, ενώ η Lopez κατέχει ένα διαμέρισμα 20 εκατομμυρίων δολαρίων στη Νέα Υόρκη και μια έπαυλη στο Χάμπτονς. Έχει επίσης ένα σχετικά απλό σπίτι στη γειτονιά Encino του LA, που απέκτησε πριν από μερικά χρόνια. Μαζί διαθέτουν και ένα καταφύγιο 23 εκατομμυρίων δολαρίων για διακοπές στο Άσπεν.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Kylie Jenner: Το μετάνιωσε και δε θα βγάλει «Λύκο» τον γιο της

Antetokounbros: Συμμετείχε τελικά ο Κοψιάλης στον διαγωνισμό για το σπίτι των 100 χιλιάδων

Britney Spears: Τα νέα της τραγούδια, ο μανιώδης χορός και η εμμονή της με το Instagram