H Jennifer Lopez για πρώτη φορά εξομολογείται κρυφές πτυχές του εαυτού της, κρυμμένες πίσω από τα φώτα της δόξας. Θυμήθηκε την περίοδο που πάλευε με τις κρίσεις πανικού, όταν ένιωθε ότι το σώμα της να την εγκαταλείπει. Αποκαλύπτει στο ενημερωτικό δελτίο της «On the JLo», ότι ένιωθε άτρωτη στα 20 της, μέχρι που ήρθε η στιγμή που άλλαξε η ζωή της.

«Υπήρχε μία περίοδος στη ζωή μου, όταν κοιμόμουν 3-5 ώρες το βράδυ. Ήμουν στο γύρισμα όλη τη μέρα και στο στούντιο το βράδυ και γύριζα βίντεο τα Σαββατοκύριακα. Ήμουν στα 20 μου και πίστευα ότι ήμουν ανίκητη». Το σώμα της τότε άρχισε να την εγκαταλείπει κι άρχισε να νιώθει ότι παραλύει σωματικά.

«Μια μέρα καθόμουν σε ένα βαν και όλη η δουλειά και το άγχος που έφερα μαζί μου, σε συνδυασμό με τον ανεπαρκή ύπνο που χρειάζεται για την ψυχική ανάρρωση, με συνεπήραν. Από εκεί που ένιωθα φυσιολογικά και σκεφτόμουν τι έπρεπε να κάνω εκείνη τη μέρα, ξαφνικά, ένιωσα σαν να μην μπορώ να κινηθώ. Πάγωσα» είπε. «Δεν μπορούσα να δω καθαρά και τα σωματικά συμπτώματα άρχισαν να με τρομάζουν».

«Τώρα, γνωρίζω πως ήταν μια κλασική κρίση πανικού που προκλήθηκε από την εξάντληση, αλλά τότε δεν είχα ακούσει τον όρο» αναφέρει η Lopez. Εξήγησε στους συνδρομητές του ενημερωτικού δελτίου ότι αμφισβήτησε τη λογική της μέχρι που ένας γιατρός της εξήγησε ότι έπρεπε να προσέξει τον τρόπο ζωής της.

«Ο σωματοφύλακας μου μπήκε και με πήρε και με οδήγησε στο γιατρό. Μέχρι να φτάσω εκεί, μπορούσα τουλάχιστον να μιλήσω και ήμουν τόσο τρομοκρατημένη που νόμιζα ότι έχανα το μυαλό μου. Ρώτησα τον γιατρό αν τρελαίνομαι. Μου είπε ότι πρέπει να κοιμάμαι 7 με 9 ώρες τη νύχτα, να μην πίνω καφέ και να φροντίζω τις προπονήσεις σου αν πρόκειται να κάνω τόση δουλειά». Αυτή η εμπειρία την βοήθησε να επικεντρωθεί στην υγεία της και στο ευ ζην.

«Συνειδητοποίησα πόσο σοβαρές μπορεί να είναι οι συνέπειες αν αγνοήσω αυτό που χρειαζόταν το σώμα και το μυαλό μου για να είναι υγιείς. Από εκεί ξεκίνησε το ταξίδι μου προς την ευεξία», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Όλα τα greek καμάκια μαζεμένα: Η λεπτομέρεια στην ανάρτηση της Chiara Ferragni από την Ύδρα που λίγοι πρόσεξαν

Sanna Marin: Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας έκανε την πιο ροκ εμφάνιση

Harry Styles: «Οργιάζει» η θεωρία συνωμοσίας για τα μαλλιά του – Είναι τελικά φαλακρός;