Οι νέες φωτογραφίες που ανέβασε η Jennifer Lopez σε stories στο Instagram αποδεικνύουν ότι όσο μεγαλώνει, γίνεται ολοένα και πιο σέξι. Ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα, για αυτό κι ανέβασε κάποιες εικόνες από τα backstage της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Maluma, με τίτλο «Marry Me».

Φοράει μια φούστα που αναδεικνύει τους γοφούς της και δένεται με λεπτά κορδόνια πίσω από τον λαιμό. Το σώμα της Lopez φαίνεται πιο γυμνασμένο από ποτέ, καθώς η 52χρονη Λατίνα, ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής. Άλλωστε πρόσφατα αποκάλυψε ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, τόσο στην ερωτική της ζωή όσο και στην καριέρα της. Η σχέση της με τον Ben Affleck την έχει βοηθήσει στο να αναπτυχθεί σαν άτομο.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου κι αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου graphic novel του Bobby Crosby. H JLo υποδύεται μια superstar της pop, που λίγο πριν παντρευτεί τον ροκ σταρ αρραβωνιαστικό της στη Madison Square Garden, θα μάθει ότι την απατά με τη βοηθό της. Εκείνη θα διαλέξει έναν μαθηματικό από το πλήθος για να παντρευτούν.

Lopez

Lopez