H Jennifer Lopez είναι και νιώθει πολύ χαρούμενη αυτήν την περίοδο για διάφορους λόγους. Η 52χρονη αποκάλυψε στην People ότι ποτέ «δεν υπήρξε καλύτερα». Αρχικά, έχει μια επιτυχημένη καριέρα στον κινηματογράφο και τη μουσική βιομηχανία, με την ρομαντική κωμωδία «Marry Me» να κυκλοφορεί στις 11 Φεβρουαρίου. Τα 13χρονα δίδυμα παιδιά της, Max και Emme, είναι επίσης χαρούμενα. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι βρήκε την εσωτερική γαλήνη που έψαχνε μέσα της για χρόνια.

Βέβαια στην ευτυχία της έχει συμβάλει και ο Ben Affleck, με τον οποίο βγαίνει μετά τον χωρισμό της με τον Alex Rodriguez. «Αισθάνομαι τόσο τυχερή και περήφανη που είμαι μαζί του», λέει για την σχέση τους. «Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης που είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία», είπε από το γραφείο του Affleck στο σπίτι της. Οι δύο τους έβγαιναν από το 2002 έως και το 2004. Η επανασύνδεση μετά από 20 χρόνια σχεδόν έγινε επιφυλακτικά. «Πριν κάνουμε γνωστή τη σχέση μας τότε υπήρξαμε αρκετά αφελείς και τσαλαπατήθηκε λίγο».

Αυτήν την φορά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. «Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, είμαστε πιο έξυπνοι, έχουμε περισσότερη εμπειρία, βρισκόμαστε σε διαφορετική φάση στη ζωή μας, έχουμε παιδιά τώρα και πρέπει να έχουμε μεγάλη επίγνωση αυτών των πραγμάτων. Είμαστε τόσο προστατευτικοί γιατί είναι μια τόσο όμορφη στιγμή για όλους μας.

Απλώς αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και τυχερή που βρίσκομαι σε μια σχέση όπου είμαστε αγαπημένοι, και θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να την προστατέψω και να την κρατήσω ασφαλή. Το αξίζει, πραγματικά». Η ίδια τόνισε το πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα τώρα και πώς αυτό έχει επηρεάσει την σχέση τους. Μάλιστα, φαίνεται ευγνώμων που τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία να το «ξαναδοκιμάσουν».

«Είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι πριν… Υπάρχει περισσότερη εκτίμηση. Να βρίσκεις κάποιον που αγαπάς πραγματικά και να έχεις δεύτερη ευκαιρία; Είναι κάτι σπάνιο, πολύτιμο και όμορφο που δεν το θεωρούμε δεδομένο». Επίσης, αναφέρθηκε στα παιδιά της και στο πόσο ομαλά πρέπει να τα εντάξει σε μια νέα σχέση. Είναι ένα «λεπτό» θέμα, που με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να χειριστεί. «Ειλικρινά πιστεύω ότι η αγάπη κυριαρχεί σε όλα. Η αγάπη πάντα κατακτά τα πάντα, σχέσεις, παιδιά, δουλειά, εργασιακές σχέσεις. Το θέμα είναι πόσο ανοιχτός είσαι. Απλά να αγκαλιάζεις όλα τα καλά, κοιτάζοντας πάντα τα θετικά στοιχεία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η Jennifer Lopez νιώθει περήφανη για την αλλαγή του Ben Affleck

Κι ο ίδιος ο Affleck έχει αλλάξει και έχει βελτιώσει τον εαυτό του. «Είμαι τόσο περήφανη για τον άντρα που έχει γίνει και παρακολουθώ από μακριά. Το να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, είναι η βάση όλων. Νιώθω ότι βρίσκεται σε ένα μέρος στη ζωή του όπου -όπως ακριβώς νιώθω για τον εαυτό μου- μετά από ένα ταξίδι εκμάθησης και ανακάλυψης του εαυτού του. Φτάνεις σε ένα σημείο όπου αισθάνεσαι πραγματικά καλά μόνος σου και μπορείς να είσαι σε μια ευτυχισμένη, υγιή σχέση», λέει η Lopez.

Τα παραμύθια στην πραγματική ζωή μπορεί να είναι «ένα δύσκολο πράγμα», αλλά εξακολουθεί να πιστεύει. «Αυτό που μπορώ να διδάξω στα παιδιά μου είναι ότι υπάρχει πραγματική αγάπη», λέει. «Μερικά πράγματα μπορεί να είναι για πάντα, αλλά δεν σημαίνει ότι ακολουθούν ευθεία πορεία».

Όσο για το τι επιφυλάσσει το μέλλον με τον σύντροφό της, αναφέρει: «Θέλω απλώς το μέλλον μου να είναι γεμάτο αγάπη και ευτυχία, με τα παιδιά μου και τον σύντροφό μου. Νομίζω ότι όλοι θέλουν απλώς να είναι ευτυχισμένοι, να γεράσουν μαζί με κάποιον συνοδοιπόρο. Νιώθω καλά με αυτό αυτή τη στιγμή».