Η Jennifer Lopez βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Προσωπικά και επαγγελματικά. Η Λατίνα σταρ είναι εξίσου απελευθερωμένη με την ηλικία της, πράγμα που την κάνει να βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά στα μάτια μας. Βέβαια, η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, την ανέβασε ακόμα περισσότερα level.

H τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο, με έναν σέξι χορό στη σκηνή, αποκαλύπτως την τέλεια φυσική της κατάσταση. Φορώντας ένα κορμάκι, άναψε φωτιές με τον αισθησιασμό της. Μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε τέτοια η Jennifer Lopez.

Το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνόδεψε με τη λεζάντα «Είναι Σάββατο και το σώμα το ξέρει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Γενικά, η Lopez στα 52 της χρόνια έχει μάθει να αδιαφορεί για τη γνώμη του κόσμου, και κυρίως τα δημοσίευματα. Θέλει πολλή δουλειά για να φτάσει κάποιος σε ένα τέτοιο σημείο. Κι αυτό αποδεικνύεται και από την στάση που έχει με την σχέση της. Όπως έχει πει η ίδια: «Προσπαθώ να μη λέω πολλά πλέον. Είμαι ευτυχισμένη κι αυτό και μόνο αρκεί. Έχω σκοπό να μην αφήσω τρίτους να μπουν ξανά ανάμεσά μας. Είμαστε κι οι δύο μεγαλύτεροι και φυσικά, πιο ώριμοι. Κι αξίζουμε μία ευκαιρία ακόμα».

Σημειώνεται πως το κυνήγι των παπαράτσι και των media, την πρώτη φορά που το ζευγάρι ήταν μαζί και παραλίγο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ήταν και ένας λόγος για να φτάσουν τελικά στον χωρισμό.