Οι περισσότεροι θα επέλεγαν ένα ρομαντικό δείπνο, ένα ταξίδι ή έναν ιδιαίτερο τρόπο για να κάνουν πρόταση γάμου. Αυτό σκεφτήκαμε και εμείς όταν αποκαλύφθηκε ο αρραβώνας του Ben Affleck και της Jennifer Lopez. Αν δεν έκαναν αυτοί κάποια υπερπαραγωγή, τότε ποιοι; Και, όμως, η πρόταση έγινε με αιφνίδιο τρόπο και τελείως αυθόρμητα.

Η JLo αποκάλυψε ότι έκανε μπάνιο, όταν ο Affleck της έκανε την πρόταση. «Το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη γη, στην μπανιέρα γεμάτη σαπουνάδες, η αγάπη μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου», έγραψε η τραγουδίστρια στο ενημερωτικό δελτίο της «On The JLo».

Με τίτλο «How It Gont Down», η Lopez εξηγεί πώς έγινε η πρόταση και ότι δεν το περίμενε καθόλου. Ακόμα, ανέφερε ότι είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη. «Απλώς τον κοίταξα στα μάτια και τον είδαν να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα. Συνειδητοποίησα ότι μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά. Έμεινα άφωνη και με ρώτησε αν δέχομαι. Φυσικά και δέχομαι», είπε η Lopez.

Αποκάλυψε ότι έκλαψε όταν της ζήτησε να τον παντρευτεί και ότι η απλότητα το έκανε πολύ πιο ρομαντικό. «Ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δύο άνθρωποι υπόσχονται να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Έθιξε επίσης τη σημασία του πράσινου διαμαντιού, που επέλεξε ο Affleck, εξηγώντας ότι το χρώμα ήταν πάντα «τυχερό» για εκείνη. «Μου δίνει ένα δαχτυλίδι και λέει ότι είναι ένα πράσινο διαμάντι. Είναι το τυχερό κι αγαπημένο μου χρώμα», είπε στο βίντεο. «Προφανώς θα παραμείνει για πάντα το τυχερό μου χρώμα. Σημαίνει τόσα πολλά όταν κάποιος σε σκέφτεται, σε παρατηρεί και σε αγαπά. Ήταν απλώς η πιο τέλεια στιγμή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Johnny Depp και Amber Heard: Βαριές κουβέντες «έπεσαν» στο δικαστήριο – «Είναι ψεύτρα και χειριστική»

Η Rihanna και… το plus one της: Εκθαμβωτική φωτογράφιση για το εξώφυλλο της Vogue

Chris Rock: Ο μικρότερος αδερφός του καλεί σε πυγμαχία τον Will Smith