Δύο ημέρες μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό του μηχάνημα, καθαρίζοντας δρόμους κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα, ο Jeremy Renner έκανε την πρώτη του ανάρτηση από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Ο ηθοποιός, γνωστός για το ρόλο του ως Hawkeye σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες της Marvel, ανέβασε μία selfie του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματά του.

Ειδικότερα, ο Renner έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram: «Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας». Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και οι ευχές για γρήγορη ανάρρωση έπεσαν βροχή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Σύμφωνα με τον Guardian, ο ηθοποιός είναι ιδιοκτήτης ενός ράντσου που βρίσκεται στη λίμνη Τάχο στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα. Η περιοχή επλήγη από τη χιονοθύελλα που σάρωσε τις ΗΠΑ, την οποία και χαρακτήρισαν οι μετεωρολόγοι ως «χιονοθύελλα του αιώνα», από την οποία 60 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Διαβάστε ακόμη: Το έκανε πάλι το «θαύμα» του ο Salt Bae: Δέχθηκε κράξιμο για τη συμπεριφορά του σε πελάτες

Τη στιγμή του ατυχήματος, ο Jeremy Renner καθάριζε τους γύρω δρόμους από το χιόνι, προκειμένου τα μέλη της οικογένειας του να μπορέσουν να φύγουν από το σπίτι, ανέφερε η εκπρόσωπός του. Πρόσθεσε, δε, πως «ο Jeremy σημειώνει πρόοδο και είναι ξύπνιος, μιλάει και είναι ευδιάθετος. Παραμένει στη ΜΕΘ σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι συγκλονισμένος από την εκδήλωση αγάπης και υποστήριξης. Η οικογένεια ζητά να συνεχίσετε να κάνετε θετικές σκέψεις, ενώ αναρρώνει μαζί με τους οικείους του».