Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη του Johnny Depp και της Amber Heard, οι οποίοι θα επιστρέψουν στην δικαστική αίθουσα στις 11 Απριλίου. Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός έχει μηνύσει την πρώην σύντροφό του, για 50 εκατομμύρια δολάρια, για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από άρθρο του WaPo στο οποίο η Amber χαρακτήριζε τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Με τη σειρά της, η ίδια έχει ασκήσει αγωγή για 100 εκατομμύρια δολάρια, και παρά το γεγονός ότι καθένας από αυτούς υπέβαλε αίτηση για να απορριφθεί η υπόθεση του άλλου ατόμου και στις δύο υποθέσεις δόθηκε το πράσινο φως για να προχωρήσουν.

Στη δίκη αναμένεται να παρευρεθούν ως μάρτυρες πολλά δημόσια πρόσωπα, όπως αναφέρει η Daily Mail. Η Heard έχει δηλώσει τον James Franco και τον Elon Musk να καταθέσουν για λογαριασμό της, σε σχέση με τις κατηγορίες του Depp πως τον απάτησε και με τους δύο, κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Συμπεριέλαβε επίσης και τον ηθοποιό Barkin, καθώς και εκπροσώπους εταιρειών, όπως η Disney, η Warner Bros, η ACLU, η WME, αλλά και το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες.

Με τη σειρά του, ο ηθοποιός κάλεσε τον Paul Bettany να καταθέσει για τα μήνυματα που είχε ανταλλάξει στο παρελθόν μαζί του, ενώ αναμένεται να αποκαλυφθούν στοιχεία όπως η αλληλογραφία μεταξύ της Heard και του συμπρωταγωνιστή της Jason Momoa, του σκηνοθέτη Zack Snyder και του επικεφαλής της CAA, Bryan Lourd. Υπάρχουν επίσης email μεταξύ του Depp και των J.K. Rowling και Jack White που θα συζητηθούν.

Και οι δύο πάντως αναμένεται να εμφανιστούν στο δικαστήρια για να καταθέσουν, ενώ ορισμένα άρθρα ειδήσεων, συμβόλαια ταινιών, φορολογικές δηλώσεις, πλάνα ασφαλείας και φωτογραφίες περιλαμβάνονται επίσης στη λίστα εκθέσεων από τη νομική ομάδα της Heard.

Το περασμένο φθινόπωρο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία, ο Johnny Depp δήλωσε πως έπεσε θύμα για γρήγορα συμπερασμάτα στη βιομηχανία του θεάματος, από που κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία από την Heard το 2016. Ο ίδιος φαίνεται να ζει κανονικά παρά τα νομικά του δεινά, καθώς εθεάθη να παρακολουθεί μια φιλανθρωπική συναυλία στο Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου.

Μετά το τέλος της συναυλίας, ο ηθοποιός αφιέρωσε χρόνο για να υπογράφει αυτόγραφα για τους θαυμαστές.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Lenny Kravitz – Jason Momoa: Ο πρώην και ο νυν της Lisa Bonet είναι κολλητάρια

Fedez: Ο σύζυγoς της Chiara Ferragni διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Με πληροφορίες από Daily Mail