Συνεχίζεται το σήριαλ με υπόθεση την δικαστική διαμάχη του Johnny Depp και της Amber Heard. Διότι ναι, περί σήριαλ πρόκειται όλο αυτό που συμβαίνει. Είναι φοβερό το πόσο τοξική μπορεί να γίνει μία σχέση, σε σημείο που και οι δυο τους να ηχογραφούν ανά πάσα ώρα και στιγμή ο ένας τον άλλον. Έχουν ακουστεί στο δικαστήριο της Βιρτζίνια αμέτρητες ηχογραφήσεις που «καίει» το πρώην ζευγάρι, αλλά που κάνει εμάς τους υπόλοιπους που παρακολουθούμε τις εξελίξεις, να σκεφτόμαστε πόσο θλιβερό είναι.

Η δίκη έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, όπως ήταν αναμενόμενο, που μπαίνει στην διαδικασία να παρακολουθήσει σε live μετάδοση τις καταθέσεις. Είναι όμως γεγονός πως οι δύο ηθοποιοί έχουν στιγματιστεί από τα όσα έχουν βγει στη φόρα, ακόμα κι αν ο ένας αναδειχθεί νικητής αυτής της διαμάχης, πράγμα που από ‘δω και στο εξής θα τους συνοδεύει για το υπόλοιπο της καριέρας τους.

Στο TikTok δε, έχει στηθεί πανηγύρι. Μια τεράστια μάζα εκεί υποστηρίζει τον Johnny Depp, με διαδοχικά βίντεο που να χλευάζουν την Amber Heard. Για την ακρίβεια, έχουν ρίξει… σκληρή δουλειά ώστε να βγάλουν τον ηθοποιό ως έναν καλό άντρα που αυτή τη στιγμή αδικείται. Από το ψάξε-ψάξε, βρήκαν και ανέβασαν στην εφαρμογή και ένα βίντεο με την Elaine Charlson Bredehoft, δημιουργώντας έτσι μια υπέροχη συνωμοσία. Ότι χρειαζόταν να προστεθεί σε αυτό το δράμα.

@fancycaptain #johnnydepp #freejohnny #johnnydepptiktok #freejohnnydepp #amberturd ♬ Into Your Arms (feat. Ava Max) – Witt Lowry

@johnny_depp0963 ♬ original sound – John Christopher Depp

Λέγεται λοιπόν πως η δικηγόρος της Amber, είναι μια σκληροπυρηνική θαυμάστρια του Depp, αναλαμβάνοντας την πελάτισσα της ώστε στην ουσία να τη σαμποτάρει. Η θεωρία αυτή δημιουργήθηκε από ένα στιγμιότυπο που δείχνει την Bredehoft να βρίσκεται στην πρεμιέρα της ταινίας Lone Ranger του Depp, στο Λονδίνο, το 2013, ανάμεσα στους θαυμαστές που ήταν συγκεντρώμενοι.

Το βίντεο έγινε viral σε χρόνο μηδέν. Ωστόσο, όσο η δίκη αντιμετωπίζεται ολοένα και περισσότερο σαν ένα άθλιο κομμάτι μυθοπλασίας και όχι σαν μια τραγική κατάσταση από μια δυσλειτουργική σχέση, η φαντασία των θαυμαστών στο να φτιάξουν μια θεωρία συνωμοσίας είναι κάπως ανησυχητικό.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Camille Vasquez: Ποια είναι η δικηγόρος του Johnny Depp που «σφυροκόπησε» την Amber Heard

Η Kim Kardashian θα γίνει, επιτέλους, δικηγόρος – Πέρασε τις εξετάσεις της

Top Gun: Maverick: Χειροκροτούσαν όρθιοι για 5 λεπτά στις Κάννες μετά την ταινία – Συγκίνηση για τον Tom Cruise