Στη δίκη του Johnny Depp για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του Amber Heard προβλήθηκαν φωτογραφίες, στις οποίες ο ηθοποιός παρουσιάζεται με τραύματα στο πρόσωπο. Οι δύο κοντινές φωτογραφίες του προσώπου του, που τραβήχτηκαν τον Δεκέμβριο του 2015, προβλήθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Στις φωτογραφίες φαίνεται να έχει μώλωπες κάτω από τα μάτια, σύμφωνα με το Law and Crime Network. Οι εικόνες αποκαλύφθηκαν ενώ ο φύλακας του Depp, Sean Bett, κατέθεσε ως μάρτυρας. Ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν η μόνη φορά που είδε τον ηθοποιό με τραύματα στο πρόσωπο και αποκάλυψε πως το ζευγάρι μάλωνε συνέχεια.

Εξήγησε πως μια φορά, όταν ο Depp του ζήτησε να πάει την Heard το ρετιρέ τους για να ηρεμήσει, επενέβη λέγοντάς της στο αυτοκίνητο ότι «αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ή θα σκοτώσει ο ένας τον άλλον ή θα καταλήξετε στη φυλακή».

Ρωτήθηκε αν είδε ποτέ τραυματισμούς στην Amber Heard την περίοδο που δούλευε με το ζευγάρι και είπε όχι. Ωστόσο, είπε ότι είδε τραυματισμούς στον ηθοποιό κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. Ο φύλακας ασφαλείας κλήθηκε να σχολιάσει όσα είδε κατά τη διάρκεια της ζωής του με το ζευγάρι και για τη δίκη του 2020.

«Ποτέ δεν έχω δει τον Depp να είναι βίαιος, κατά τη διάρκεια της μακράς περιόδου που εργάζομαι μαζί του. Επιπλέον, έχω παρατηρήσει την κυρία Heard να πετάει μπουκάλια, ποτήρια και άλλα αντικείμενα στον κύριο Depp ενώ του έκανε λεκτική επίθεση».

Η κατάθεση του γιατρού του Johnny Depp

Τη Δευτέρα κατέθεσε κι η προσωπική νοσοκόμα του Johnny, Debbie Lloyd. Είπε ότι ήταν μάρτυρας της αποκρουστικής ιδιοσυγκρασίας του Johnny. Παρατήρησε τις «αιματοβαμμένες αρθρώσεις» του μετά από έναν καυγά με την Amber στο σπίτι του στις Μπαχάμες το 2014, αφού της είπε ότι «χτυπούσε έναν λευκό πίνακα στην κουζίνα» με μανία.

Ο ηθοποιός κλώτσησε επίσης μια φορά την πόρτα ενός τρέιλερ, ενώ ήταν αναστατωμένος σε ένα σετ ταινίας. Έστειλε μηνύματα στη νοσοκόμα, μιλώντας για το πόσο απογοητευμένος είναι με την Amber, για παράδειγμα γιατί ήταν έξω σε ένα πάρτι μέχρι τις 5 το πρωί. «Βοήθεια. Δεν ξέρω τι είναι αληθινό και τι είναι η παρανοϊκή ζήλια» λέει σε ένα από τα μηνύματα που προβλήθηκαν.

Σε ένα άλλο, που τον έκανε να χαμογελάσει στο δικαστήριο, ζητάει συγγνώμη στη γιατρό επειδή αρνήθηκε να τη δει. «Λυπάμαι πραγματικά αν σε στεναχώρησα. Αν θέλετε, μπορείτε να μου δώσετε λίγη μορφίνη για να δω αν η γλώσσα και το πέος μου λειτουργούν. Με αγάπη J».

O προσωπικός γιατρός του Johnny, David Kipper, είπε ότι τον έχει βοηθήσει στη θεραπεία του για «ΔΕΠΥ, Διπολική διαταραχή, κατάθλιψη, αϋπνία, χρόνια διαταραχή κατάχρησης ουσιών, χρόνια παλινδρόμηση». Σχετικά με την κατάχρηση ουσιών, ανέφερε συγκεκριμένα τον εθισμό στο αλκοόλ, τα οπιοειδή, τις βενζοδιαζεπίνες και την κοκαΐνη.

Ο ίδιος κατέθεσε ότι ο ηθοποιός έκανε αποτοξίνωση σε μια συνεχή προσπάθεια να αναρρώσει από τα προβλήματα κατάχρησης ουσιών. Τον απέλυσε πολλές φορές από εκρήξεις θυμού. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μέχρι σήμερα ο προσωπικός γιατρός του Johnny, κάτι που τον κάνει λιγότερο αξιόπιστο μάρτυρα.

Photo: Twitter

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Cristiano Ronaldo: Ανακοίνωσε τον θάνατο του γιου που περίμενε με τη Georgina

Έπος: Γιαγιά βλέπει τον Jared Leto, τον περνάει για τον Χριστό και αρχίζει να προσεύχεται

Elon Musk: Κι όμως, ο πλουσιότερος άνδρας του κόσμου δεν έχει σπίτι δικό του – Μένει σε φίλους του