Η δικαστική διαμάχη του Johnny Depp και της Amber Heard, αναμένεται να ρίξει αυλαία αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, τα όσα έχουν αποκαλυφθεί στην δικαστική αίθουσα της Βιρτζίνια, θα συνοδεύουν τους ηθοποιούς για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Kate Moss, η πρώην σύντροφος του Depp, αναμένεται να καταθέσει στη δίκη, μετά το λάθος της Amber να αναφέρει το όνομά της, στην κατάθεσή της.

Το μοντέλο θα καταθέσει υπέρ του ηθοποιού, ενώ αναμένεται να καταρρίψει τους ισχυρισμούς της Amber, σύμφωνα με τους οποίους ο Johnny Depp είχε σπρώξει κάποτε την Kate Moss στις σκάλες. Το σίγουρο είναι θα κληθεί να απαντήσει σε πολύ private ερωτήσεις, επομένως η πολύκροτη δίκη θα αποκτήσει περισσότερο ακόμα ενδιαφέρουν για όσους την παρακολουθούν φανατικά τόσες εβδομάδες.

Η σχέση που κράτησε 3 χρόνια

Η δεκαετία του 1990 ήταν πλούσια σε ζευγάρια που τότε μεσουρανούσαν. Εξού και υπάρχει μπόλικη νοσταλγία για εκείνη την εποχή. Ανάμεσά τους ήταν η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt, η Britney Spears και ο Justin Timberlake, ο Tom Cruise και η Nicole Kidman και ένα ακόμη που ξεχώριζε: Ο Johnny Depp και η Kate Moss.

Για τον κόσμο ήταν το υπέροχο μοντέλο και ο σούπερ σταρ ηθοποιός που λάτρευαν όλοι. Ήταν το απόλυτο ζευγάρι εκείνης της δεκαετίας, αν και αυτή η αντίληψη έχει αλλάξει από τότε που βγήκαν στο φως οι ισχυρισμοί για ενδοοικογενειακή κακοποίηση κατά του Depp, μετά τις κατηγορίες της Amber.

Kate Moss και Johnny Depp γνωρίστηκαν το 1994 στο Café Tabac της Νέας Υόρκης. Ήταν 20 εκείνη και 31 εκείνος. Το πρόσωπο που κανόνισε την πρώτη τους συνάντηση ήταν ο George Wayne, δημοσιογράφος του Vanity Fair. «Ο Johnny ήταν πίσω κι έτρωγε δείπνο και η Kate μπήκε με τη Naomi Campbell κι εγώ την έπιασα απο το χέρι και τους σύστησα», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε μία δημοσίευση του στο Instagram, το 2019, ο Wayne.

Με δεδομένο ότι και οι δύο βρίσκονταν στην επικαιρότητας, ο Τύπος δεν άργησε να κυκλοφορήσει τα πρώτα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί. Το ζευγάρι συγκέντρωσε την προσοχή όπου κι αν πήγαινε, με συχνά στέκια στο Λος Άντζελες όπως το Chateau Marmont και το Hollywood Roosevelt. «Δεν μπορούν να κρατήσουν μακριά τα χέρια και τα χείλη ο ένας από τον άλλον», είπε ένας φίλος του Depp στο People το 1994.

Τα πρώτα μαύρα σύννεφα

Τον Σεπτέμβριο του 1994, ο Johnny Depp συνελήφθη μετά από έναν άγριο τσακωμό με την Kate Moss, στο ξενοδοχείο Mark Hotel της Νέας Υόρκης. Το δωμάτιο ήταν διαλυμένο, ενώ ο Johnny Depp βρέθηκε «σε κατάσταση πιθανής μέθης». Ο ηθοποιός δεν αντιμετώπισε ποινικές διώξεις, αλλά πλήρωσε πάνω από 9.000 δολάρια στο ξενοδοχείο, το οποίο ανέφερε επίσης πως η Kate Moss δεν είχε τραυματιστεί.

Το ζευγάρι τρία χρόνια αργότερα διέκοψε τη σχέση του, ενώ ένας φίλος της Moss μίλησε στη New York Post και δήλωσε πως ο ηθοποιός της ράγισε την καρδιά και πως το μοντέλο «τρελάθηκε» για τον χωρισμό.

Ένα χρόνο αργότερα, το 1998, το ζευγάρι αναζωπύρωσε για λίγο τη φλόγα της αγάπης του, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, προτού τελικά λήξει οριστικά. Εκείνη την εποχή, η Kate Moss βρέθηκε στο στόχαστρο αρνητικών κριτικών, επειδή περπατούσε με το μπικίνι της στο διάδρομο του αριστοκρατικού ξενοδοχείου Hotel du Cap και διέλυε πράγματα στο δωμάτιό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Retros Rad (@retrosrad)

Johnny Depp – Kate Moss: Γιατί έφτασαν στον χωρισμό;

Σύμφωνα με τα λεγόμενα και των δύο οι αιτίες φαίνεται πως ήταν το νεαρό της ηλικίας τους, οι καριέρες αλλά και η ηλιθιότητα, όπως ακριβώς είχε δηλώσει ο Depp για τον εαυτό του. «Δεν έχω νιώσει τόσο συναισθηματικά με καμία άλλη γυναίκα. Υπήρξα τόσο ηλίθιος γιατί συνέβαιναν τόσα πολλά στη σχέση μας. Εγώ είμαι εκείνος που παίρνει όλη την ευθύνη για ό,τι έγινε. Ήμουν δύσκολος να είσαι μαζί, αφήνω τη δουλειά να μπει στη μέση και δεν της έδινα τη σημασία που άξιζε”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός το 1998. Παράλληλα, πρόσθεσε πως έπρεπε να αφήνει τα θέματα της δουλειάς στο σετ και να μη τα φέρνει στο σπίτι, αποκαλώντας τον εαυτό του ανόητο.

Από την άλλη, η Moss είχε δηλώσει για τον χωρισμό τους το 2012, «δεν υπάρχει κανείς πραγματικά που με φρόντισε. Ο Johnny για λίγο. Πίστευα αυτό που μου έλεγε. Όταν τον ρωτούσα τι να κάνω, θα μου έλεγε. Και αυτό είναι που μου έλειψε όταν έφυγα. Πραγματικά έχασα αυτό το κάτι από κάποιον που εμπιστευόμουν. Εφιάλτης. Χρόνια και χρόνια κλάματος».

Πάντως, λίγο μετά τον χωρισμό τους, o Johnny Depp ξεκίνησε σχέση με την Vanessa Paradis με την οποία έμεινε μαζί για 14 χρόνια. Το 1999 γεννήθηκε η κόρη τους, Lily Rose και το 2002 ο γιος τους Jack. Μετά τον χωρισμό της με τη Vanessa Paradis, ο Johnny Depp ξεκίνησε τη σχέση του με την Amber Heard με την οποία παντρεύτηκε το 2015 και χώρισε το 2016.

Με πληροφορίες από independent

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Matthew McConaughey για το μακελειό στο Τέξας: «Αυτή είναι μια επιδημία που μπορούμε να ελέγξουμε»

Amber Heard: O Πρόεδρος της DC διαψεύδει τους ισχυρισμούς της για το Aquaman 2

Good Job Nicky: «Δούλεψα πολύ για να μην πω ότι είμαι ο γιος του Πάριου»