Ο Johnny Depp και η νέα του σύντροφος, Joelle Rich, που ήταν και δικηγόρος του στη δίκη με την Amber Heard, φαίνεται να κρύβονται από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλο που δεν είχε κανέναν επίσημο ρόλο στη νικηφόρα δίκη δυσφήμισης του ηθοποιού κατά της πρώην συζύγου του, η Rich φωτογραφήθηκε στο δικαστήριο Fairfax County στη Βιρτζίνια σχεδόν κάθε μέρα της εβδομαδιαίας δίκης που διήρκεσε από τις 11 Απριλίου έως τον Ιούνιο.

Η 37χρονη δικηγόρος με έδρα το Λονδίνο, εκπροσωπούσε τον Depp στην υπόθεση συκοφαντίας του στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά της Sun το 2020. Παρά τη νομική ήττα, το ζευγάρι κέρδισε στην αγάπη. Στις φωτογραφίες φαίνεται να κάθεται πίσω του και να παρακινεί τους φανς του. Μάλιστα έβγαιναν μαζί από τη δικαστική αίθουσα και έμπαιναν στο ίδιο αμάξι για να φύγουν.

Αν και κράτησαν τα επαγγελματικά προσχήματα, μια πηγή είπε στο Us Weekly ότι η δικηγόρος ήταν πράγματι εκεί για «προσωπικούς» λόγους, κυρίως, για να «υποστηρίξει» τον άντρα της. Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του Us Weekly διέρρευσαν ότι οι δυο τους συναντιόντουσαν «διακριτικά» σε ξενοδοχεία κατά τα πρώτα στάδια της σχέσης τους. Οι ίδιες πηγές λένε ότι έχουν χημεία και η σχέση τους είναι σοβαρή.

Η Rich είναι μητέρα δύο παιδιών που βρίσκεται σε εν διαστάσει με τον σύζυγό της, αν και προφανώς ήταν παντρεμένη όταν γνώρισε τον Depp. Παρά την εμφανή παρουσία της κατά τη διάρκεια της δίκης, οι θαυμαστές του σταρ ήταν πεπεισμένοι ότι έβγαινε κρυφά με μια από τις δικηγόρους του στις ΗΠΑ, την Camille Vasquez.