Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως όσο τρέχει η δίκη του Johnny Depp κατά της Amber Heard. Ένα νέο στοιχείο που παρουσιάστηκε δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς από ότι φαίνεται η Heard ζητούσε από τον Depp υψηλά ανταλλάγματα ώστε να μην δημοσιοποιήσει όσα συνέβαιναν μεταξύ τους. Τους ισχυρισμούς αποδεικνύει επιστολή που είχε γράψει τον Μάιο του 2016 η 36χρονη ηθοποιός με αποδέκτη την δικηγόρο της Σαμάνθα Σπέκτορ.

Στην συμφωνία «για να κάνει ότι μπορεί ώστε να κρατήσει τα τα προσωπικά τους μακριά από τα μέσα ενημέρωσης» φαίνεται  πως ζητούσε από τον εν διαστάσει σύζυγό της «αποκλειστική χρήση και κατοχή του μαύρου Range Rover, του οχήματος δηλαδή, που οδηγεί αυτή τη στιγμή, με τον Ντεπ να συνεχίσει να κάνει όλες τις πληρωμές».

Οι απαιτήσεις της, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Ήθελε επίσης «αποκλειστική χρήση και κατοχή του 849 S. Broadway, Penthouse Nos. 1, 3 και 5 με τον Depp  να συνεχίζει να πληρώνει στεγαστικά δάνεια, κοινόχρηστα κ.λπ.», και επίσης ζήτησε 100.000 δολάρια σε νομικές αμοιβές και 25.000  δολάρια για δικαστικά έξοδα».

Ο συγκεκριμένος «όρος» αφορά το κτήριο Eastern Columbia στην κορυφή του Χόλιγουντ, από το οποίο άνηκαν στον Depp 5 διαμερίσματα, ανάμεσά τους και το υπερπολυτελές ρετιρέ. Ένας χώρος περίπου 180 τ.μ., που διαθέτει δύο μπάνια και ένα τεράστιο σαλόνι, με υψηλές οροφές και μια τοιχογραφία κατά μήκος όλου του τοίχου. Πρόκειται για το πιο εντυπωσιακό από τα ρετιρέ που έχει ο Ντεπ στο Λος Άντζελες, αφού στεγάζεται στην κορυφή του διάσημου κτιρίου. Οι μαρμάρινοι τοίχοι στο εσωτερικό και η μεγάλη πισίνα στο εξωτερικό, δείχνουν ότι το ρετιρέ που φερεται να έχει ζητήσει η Χερντ από τον ηθοποιό, είναι μεγάλης αξίας.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Conchita: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της 8 χρόνια μετά τη νίκη της στη Eurovision

Mad Clip: Κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty»

Netflix: Το trailer για το κορεάτικο «La Casa de Papel» – Τι διαφορά θα έχει