Σε μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram Story που έκανε μεταξύ Παρασκευής και Σαββάτου, η Sarah Brady, πρώην σύντροφος του Jonah Hill, μοιράστηκε πολλαπλά στιγμιότυπα από διάφορες υποτιθέμενες ανταλλαγές γραπτών μηνυμάτων μεταξύ της ίδιας και του 39χρονου ηθοποιού.

Ο Jonah Hill, θεωρείται στα 40 του ένας από τους ηθοποιούς που θα αφήσει τη σφραγίδα του τις επόμενες δεκαετίες. Χρειάστηκε βέβαια να περάσουν πολλά χρόνια όντας μόνιμα ένας sidekick, για να πείσει το Netflix να επενδύσει στις ιδέες του και να τον κάνει έναν από τους πιο υποσχόμενους πρωταγωνιστές στη φαρέτρα του.

Τι καταλογίζει στον Jonah Hill

«Αυτή είναι μια προειδοποίηση για όλα τα κορίτσια. Εάν ο σύντροφός σας σας μιλάει έτσι, φτιάξτε ένα σχέδιο εξόδου (από τη σχέση). Τηλεφώνησέ με αν χρειάζεσαι ένα αυτί», έγραψε η Brady, καθηγήτρια surf, δείχνοντας screenshots στα οποία ο Jonah Hill φέρεται να ζητά από τη Χιλ να αφαιρέσει φωτογραφίες από το Instagram της στις οποίες φοράει string.

Jonah Hill, Sarah Brady

Αφού η Brady του έγραψε ότι διέγραψε «όλες τις αναρτήσεις», ο σταρ του Superbad φέρεται να της είπε ότι ήταν μια «καλή αρχή», αλλά δεν «έδειχνε να καταλαβαίνει» την άποψή του. «Αλλά δεν είναι ο ρόλος μου να σου το μάθω. Έχω κάνει σαφή τα όριά μου», φέρεται να της έγραψε ο Hill. «Αρνείσαι να αφήσεις μερικά από αυτά και το έχεις ξεκαθαρίσει και ελπίζω να σε κάνει ευτυχισμένη».

Οι απαιτήσεις του Jonah Hill

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο οθόνης, η Brady μοιράστηκε γραπτά μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε το πρώην ζευγάρι, στο οποίο ο Jonah Hill φέρεται να είπε ότι αν η Brady θέλει να κάνει σερφ «με άντρες», «να κάνει το μοντέλο», να δημοσιεύσει φωτογραφίες της με μαγιό και σεξουαλικές φωτογραφίες, μεταξύ άλλων, τότε «εκείνος δεν είναι ο κατάλληλος σύντροφος» για εκείνη.

Η Brady, όπως και ένας εκπρόσωπος του Hill, δεν θέλησαν να απαντήσουν άμεσα στο αίτημα του περιοδικού PEOPLE για σχόλια.

Jonah Hill, Sarah Brady screenshot

Σε μια επόμενη ανάρτησή της, η Brady – η οποία δημοσιοποίησε το ειδύλλιό της με τη Hill τον Αύγουστο του 2021 – έγραψε: «Και εγώ παλεύω με την ψυχική υγεία, αλλά δεν τη χρησιμοποιώ για να ελέγξω [τους ανθρώπους] όπως εκείνος έκανε σε μένα».

Για να προσθέσει: «Ήταν ένας χρόνος θεραπείας και ανάπτυξης με τη βοήθεια αγαπημένων προσώπων και γιατρών για να επιστρέψω στη ζωή μου χωρίς ενοχές, ντροπή και αυτοδικία για πράγματα τόσο μικρά όπως το σερφ με μαγιό αντί για κάτι πιο συντηρητικό. Και είμαι βέβαιη ότι έχω ακόμα πολύ περισσότερη θεραπεία από αυτήν την κακοποίηση μπροστά μου».

H… «βοήθεια» στον Jonah Hill

Στη συνέχεια, η surfer μοιράστηκε υποτιθέμενα DM (μηνύματα που αντάλλαξαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης) μεταξύ εκείνης και του Hill, στα οποία ο ηθοποιός φαινόταν να της στέλνει πολλά ερωτικά σχόλια που προκλήθηκαν από τις φωτογραφίες της κάνοντας surf.

Jonah Hill, screenshot

«Το μοιράζομαι δημόσια τώρα γιατί το να το κρατάω για τον εαυτό μου προκαλούσε μεγαλύτερη ζημιά στην ψυχική μου υγεία από ό,τι θα μπορούσε να κάνει ποτέ η κοινοποίησή του», έγραψε η Brady σε άλλη ανάρτηση.

Ο Brady μοιράστηκε αργότερα ένα μήνυμα για τον Hill- ο οποίος απέκτησε ένα μωρό με τη σύντροφό του Olivia Millar νωρίτερα φέτος – γράφοντας, «Ελπίζω ο πρώην μου να έχει μια κόρη» μαζί με ένα emoji λευκής καρδιάς.

Jonah Hill, screenshot message

«Ίσως τον μετατρέψει σε πραγματικό φεμινιστή», συνέχισε, «γιατί το γεγονός ότι αυτοαποκαλείται φεμινιστής τώρα είναι για γέλια».

Σε μια άλλη ανάρτηση, η Brady έγραψε για τον Hill: «Αν μπορούσα να έχω μια ευχή γι’ αυτόν, θα ήταν να περιβάλλεται από φεμινιστές άντρες που μπορούν να τον καθιστούν υπόλογο για να αναπτυχθεί με τους τρόπους που έχει εκφράσει ότι θέλει».

Joanh Hill, Sarah Brady wish

«Πιστεύω ότι η φήμη μπορεί να βάλει τους ανθρώπους σε ένα θάλαμο απόψεων, οι οποίες μπορούν να επιτρέψουν συναισθηματική καταχρηστική συμπεριφορά», συνέχισε.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Brady έγραψε ότι το να είσαι «συναισθηματικά κακοποιητικός σύντροφος δεν σημαίνει ότι είσαι ένα κακό άτομο» και πρόσθεσε πως συχνά αυτό προέρχεται από κάποιο δικό σου τραύμα.

«Ταυτόχρονα, δεν σημαίνει ότι είναι εντάξει», κατέληξε.