Γνωστός για το ρόλο του ως Thenn Warg στο Game of Thrones του HBO, Joseph Gatt συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, όταν αξιωματικοί του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες από το τμήμα Άμεσης Δράσης για Εγκλήματα Διαδικτύου κατά των παιδιών (ICAC) μπήκαν με ένταλμα στο σπίτι του.

Ειδικότερα, οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα στις 6 Απριλίου, μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικο.Ο ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος την ίδια ημέρα της σύλληψής του, μετά την καταβολή εγγύησης 5.000 δολαρίων.

Joseph Gatt

Παρόλα αυτά η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και το τμήμα για εγκλήματα κατά ανηλίκων, καλεί όποιος έχει πρόσθετες πληροφορίες να τις αποκαλύψει. Ο Joseph Gatt αρνείται τις κατηγορίες και δήλωσε πως συνεργάζεται με την αστυνομία για να λάμψει η αλήθεια.

«Προφανώς θέλω να αναφερθώ στους απολύτως φρικιαστικούς και εντελώς αναληθείς ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν πρόσφατα εναντίον μου. Είναι 100% κατηγορηματικά λάθος και απερίσκεπτοι. Επισήμανα λανθασμένες και παραπλανητικές πληροφορίες στο σημερινό δελτίο τύπου (σ.σ. της αστυνομίας). Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομία για να βγει άκρη. Ανυπομονώ να αποκαταστήσω το όνομά μου. Ευχαριστώ όλους τους φίλους και υποστηρικτές μου που γνωρίζουν ότι όλο αυτό είναι αναληθές και καταλαβαίνουν για νομικούς λόγους ότι δεν μπορώ να σχολιάσω περαιτέρω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», έγραψε στο Instagram του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joe Gatt (@josephgattofficial)