Την αμέριστη υποστήριξη της προς τον George Clooney έδειξε για ακόμη μια φορά η Julia Roberts, η οποία φόρεσε ένα φόρεμα εξαιρετικά αφιερωμένο στον ηθοποιό και με πολλή αγάπη.

Ειδικότερα, η Roberts παρευρέθηκε στην 45η ετήσια εκδήλωση Kennedy Center Honors στην Ουάσινγκτον, στην οποία τιμήθηκε με βραβείο ο Clooney. Η ηθοποιός, που είναι και η καλύτερη του φίλη, αποφάσισε να δείξει πόσο τον στηρίζει, επιλέγοντας να φορέσει ένα μαύρο μακρύ φόρεμα, το οποίο είχε πάνω του τυπωμένες κορνιζαρισμένες φωτογραφίες του.

Οι φωτογραφίες ήταν από διάφορες ταινίες, στις οποίος ο Clooney έχει πρωταγωνιστήσει, καθώς και φωτογραφίες που έχουν βγάλει οι δυο τους. Φυσικά, η Julia Roberts δεν κυκλοφορούσε σε όλη τη διάρκεια της τελετής με το φόρεμα, αφού μετά το κόκκινο χαλί, άλλαξε και επέλεξε ένα πιο διακριτικο και κομψό σύνολο.

Julia Roberts

Διαβάστε ακόμη: Balenciaga: Από την απομάκρυνση του Kanye West, στην παιδοφιλική καμπάνια και τις απανωτές συγγνώμες

Οι δυο τους, πάντως, έχουν συνεργαστεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, μεταξύ των οποίων στην τριλογία Ocean’s Eleven και στην ταινία «Confessions of a dangerous Mind». Ενώ η τελευταία συνεργασία τους ήταν αυτή τη χρονιά, στην ταινία «Ticket to Paradise», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο.

Όσον αφορά τη βραδιά, εκτός από τον George Clooney έλαβαν βραβεία κι άλλοι για τα επιτεύγματά τους, όπως η Amy Grant, η Gladys Knight, η συνθέτρια Tania León και το συγκρότημα U2.