Σε περίπου ένα μήνα από τώρα, θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το «Ticket to Paradise», με την Julia Roberts και τον George Clooney. Οι δυο ηθοποιοί του Χόλιγουντ ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία.

Σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν στους New York Times για την επερχόμενη ταινία, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ανέφερε, πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έμενε μόνη της σε ένα σπίτι, ενώ ο Clooney, η σύζυγός του Amal και τα παιδιά τους, έμεναν από πάνω.

Harry Styles: Φαίνεται να φτύνει τον Chris Pine σε βίντεο από το Φεστιβάλ Βενετίας – Όλο το παρασκήνιο

«Ξεκινήσαμε στο νησί Χάμιλτον, με όλα αυτά τα άγρια πουλιά και η Julia είχε το σπίτι ακριβώς από κάτω μας. Έβγαινα τα ξημερώματα και της έλεγα “Caa-caa” και η Julia απαντούσε πίσω» ενώ τόνισε πως τα παιδιά του την αποκαλούσαν θεία.

Η Julia Roberts πρόσθεσε πως την περίοδο των γυρισμάτων δεν αντιμετώπισε καλά τη μοναξιά της και ένιωσε πολλές φορές λυπημένη: «Οι Clooney με έσωσαν από την απόλυτη μοναξιά και την απόγνωση. Ήμασταν σε μια φούσκα και είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έλειπα ποτέ από την οικογένειά μου. Δεν νομίζω ότι έχω περάσει τόσο πολύ χρόνο μόνη μου, από τότε που ήμουν 25 ετών».

Όσον αφορά την ταινία, θα κυκλοφορήσει στον κινηματογράφο στις 21 Οκτωβρίου.

Η αυτάρεσκη κυρία Markle: Αναφέρθηκε στον εαυτό της περισσότερο κι από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ