Τον περασμένο μήνα, o Justin Bieber έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, με αποτέλεσμα να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες του. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο παρέλυσε τη μία πλευρά του προσώπου του.

«Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. «Δεν μπορώ να χαμογελάσω με αυτή την πλευρά του προσώπου μου. Αυτό το ρουθούνι δεν κινείται, οπότε υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά του προσώπου μου».

Ο Bieber συνεχίζει να είναι ενεργός στα social media, καθώς και να κάνει δημόσιες εμφανίσεις αλλά κανείς δεν γνωρίζει την εξέλιξη της υγείας του. Γι’αυτό και ο Usher, ο γνωστός ράπερ, μιλώντας στο Extra ανέφερε πως «νομίζω ότι ο Justin έχει προφανώς οδηγήσει τον κόσμο σε ένα ταξίδι. Είμαι ευτυχής που βρέθηκα στην αρχή του και εξακολουθώ να είμαι κομμάτι του μέχρι σήμερα, ως φίλος» και πρόσθεσε:

«Ό,τι κι αν βιώνει αυτή τη στιγμή, είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπει ότι έχει την υποστήριξη των θαυμαστών και της οικογένειάς του. Τα πάει περίφημα».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ιωάννα Τούνη: Έμαθε για την εγκυμοσύνη της λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της

Johnny Depp: Εθεάθη μαζί με μια κοκκινομάλλα – Είναι η νέα του σύντροφος;

Elon Musk: Ποια είναι η γυναίκα που τον συνόδευσε στη Μύκονο και έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται για την ταυτότητά της