Η πρωταγωνίστρια του Toddlers and Tiaras, Kailia Posey, αλλά και ένα από τα πιο δημοφιλή GIF όλων των εποχών, πέθανε σε ηλικία 16 ετών. Την είδηση ανακοίνωση η μητέρα της, Marcy Posey, η οποία έγραψε στο Facebook. «Δεν έχω λόγια ούτε σκέψεις. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι χάθηκε. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας ενώ πενθούμε την απώλεια της Kailia. Το παντοτινό μωρό μου».

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της, η οποία δήλωσε στο TMZ: «Παρόλο που ήταν μια επιτυχημένη έφηβη με λαμπρό μέλλον μπροστά της, δυστυχώς σε μια στιγμή παρόρμησης, πήρε την τραγική απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της».

Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που την οδήγησε στην αυτοκτονία, αν και σύμφωνα με δημοσιεύματα η Kailia φέρεται να ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στο Λας Βέγκας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kailia (@kailiaposey)

Η Kailia Posey έκλεισε τα 16 την περασμένη εβδομάδα. Έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της Toddlers & Tiaras, που παιζόταν από το 2009 μέχρι το 2013 και συμμετείχαν οικογένειες που προετοίμαζαν τα παιδιά τους να διαγωνιστούν σε καλλιστεία. Σε μια σκηνή ενός επεισοδίου, όπου η ίδια χαμογελάει στην κάμερα, έγινε και το διάσημο GIF.

Παρέμεινε στους διαγωνισμούς ομορφιάς και ως έφηβη, ενώ τον Ιανουάριο είχε ανακοινώσει πως σκοπεύει να διαγωνιστεί ως Miss Washington Teen USA.

Οι φίλοι της Kailia κατέκλυσαν με μηνύματα τα social media της 16χρονης, εκφράζοντας την θλίψη τους για τον θάνατό της. «Δεν το πιστεύω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Προσεύχομαι να το ξεπεράσετε, Ήταν πάντα τόσο ευγενική με όλους μας», έγραψε ο Kadan Bart Rockett, διαγωνιζόμενος του America’s Got Talent.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kailia (@kailiaposey)

Με πληροφορίες από independent

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Met Gala 2022: 6 εργατικά χέρια χρειάστηκαν για να ξεδιπλώσουν το μαγευτικό φόρεμα της Blake Lively

365 days: Πώς η ταινία – απόλυτο μηδέν είναι πρώτη στο Top10 του ελληνικού Netflix;