Η Καίτη Γαρμπή με τον δικό της μοναδικό τρόπο σχολίασε τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Η αποφυλάκιση του και η αναστολή που του δόθηκε από το δικαστήριο, έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων. Πολλοί celebrities σχολίασαν την απόφαση και μέσα σε αυτούς είναι η Γαρμπή.

Η τραγουδίστρια κατά καιρούς εκφράζει την άποψή της δημόσια στα social media και τοποθετείται πάνω σε φλέγοντα ζητήματα. Σε ανάρτησή της στο Twitter, έγραψε: «Ναι μεν. Η καταδίκη Λιγνάδη θα μπορούσε να είναι μια ιστορική απόφαση και η πρώτη μεγάλη δικαστική νίκη του #MeToo. Αλλά. Αφέθηκε ελεύθερος. Πύρρειος η νίκη τελικά γιατί μετά από αυτή την απόφαση, τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που έπεσε θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, επίσης σχολίασε την απόφαση. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τύχη μου (μέσα) που ο θύτης μου δεν ήταν «γνωστός σκηνοθέτης», «γνωστός ηθοποιός» και αποδόθηκε δικαιοσύνη. (Έστω και αυτή που έχουμε τέλος πάντων). Για τα υπόλοιπα θύματα, συγγνώμη και ντροπή. Οι υπόλοιποι κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι για να γλιτώσετε. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί».

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος εξασφάλισε το ποσό των 30.000 ευρώ που όρισε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ως εγγύηση, αποφυλακίζεται σήμερα το μεσημέρι. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη 12 ετών για βιασμό δύο ανηλίκων αγοριών το 2015, αλλά το δικαστήριο έκρινες ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης του, με την επιβολή περιοριστικών όρων και χρηματικής εγγύηση.

Η μειοψηφία του δικαστηρίου, δύο ένορκοι και μία δικαστής, έκρινε ότι δεν πρέπει να χορηγηθεί στον καλλιτέχνη αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Κρατούνταν για 17 μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού και είχε μεταφερθεί στην Αθήνα από αυτές της Τρίπολης όπου είχε μεταχθεί μετά την προφυλάκισή του για τέσσερις υποθέσεις βιασμών.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ιωάννα Τούνη: Όταν ανοίγεις την πόρτα της προσωπικής σου ζωής, σε ενοχλεί η κλειδαροτρυπα;

Amber Heard: Δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο παρά τα εκατομμύρια που χρωστάει στον Depp

Οι καλύτεροι γονείς του κόσμου: Cardi B και Offset κάνουν δώρο στην 4χρονη κόρη τους 50.000 δολάρια