Η κακοκαιρία «Ελπίς» έχει γεμίσει χιόνι την Ελλάδα, με την Αττική να είναι όλη λευκή. Σε αντίθεση με το επιτελικό κράτος που βρίσκεται σε επιφυλακή για να βοηθήσει στα προβλήματα που θα προκύψουν και σε αντίθεση με τους οδηγούς που αντιμετωπίζουν το κυκλοφοριακό χάος λόγω του ότι το χιόνι έχει κλείσει δρόμους, οι περισσότεροι έχουν βγει στους δρόμους να απολαύσουν το χιόνι και έχουν κανονιστεί ήδη ραντεβού για χιονοπόλεμο. Οι Έλληνες επώνυμοι δεν απέχουν απ΄αυτό και αρκετοί έκαναν γρήγορα τις πρώτες αναρτήσεις και stories.

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στο στούντιο του Πρωινού μαζί με τη Φαίη Σκορδά και μετά βίας μπόρεσαν να μπουν στο κτήριο, ενώ όλο το επιτελείο της εκπομπής τους περίμενε και τους υποδέχτηκε με χειροκρότημα. Μια ημέρα πριν, ο παρουσιαστής είχε πάει για το καθιερωμένο χειμερινό του μπάνιο στη θάλασσα, χωρίς να πτοείται από τους 4 βαθμούς Κελσίου.

κακοκαιρία

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι αποκλεισμένοι στο σπίτι τους στην Αθήνα και βγήκαν στο χιόνι μαζί με τα δύο σκυλιά τους για να παίξουν.

κακοκαιρία

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει πάντοτε το χιόνι και ως κάτοικος Μελισσίων δεν έχει παράπονο, αφού κάθε χρόνο ανανεώνεται το καθιερωμένο ραντεβού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε στο σούπερ μάρκετ με τους γιους της με τα πόδια και δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει το λευκό τοπίο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Μάλλον ελαφρά ντυμένη βγήκε έξω από το πλατό της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα για να ποζάρει.

Για τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν μια καλή ευκαιρία να βγει έξω με τον σκύλο του και να παίξουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NIKOS (@nikoschatzinikolaou)

Η Έλενα Χριστοπούλου μοιράστηκε τη θέα από το μπαλκόνι της.

Και ο Διονύσης Σχοινάς βρήκε την ευκαιρία να βγάλει τη σκύλα του τη Μπέλα, ένα πανέμορφο Golden Retriever στο χιόνι και να απολαύσει τη χαρά της που έτρεχε και έπαιζε.