Η Κάμερον Ντίαζ εμφανίστηκε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του «Lipstick on the Rim» και εναντιώθηκε στις φήμες ότι ο Jamie Foxx δημιουργούσε προβλήματα στα γυρίσματα της ταινίας του Netflix «Back in Action». Ο ίδιος βρισκόταν στη μέση της παραγωγής όταν νοσηλεύτηκε. Η Ντίαζ κατέκρινε κάθε δημοσίευμα που αμαύρωνε τη φήμη του.

«Όλοι τον αγαπούν. Διασκεδάζουμε πολύ στο σετ μαζί του και είναι επαγγελματίας σε κάθε επίπεδο», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Ο Τζέιμι είναι ο καλύτερος. Τον αγαπώ τόσο πολύ αυτόν τον τύπο. Είναι τόσο ξεχωριστός άνθρωπος και είναι τόσο ταλαντούχος, τόσο διασκεδαστικός», είπε η Ντίαζ.

Η διάσημη ηθοποιός, αρνήθηκε να συζητήσει το ιατρικό περιστατικό, αλλά είπε ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ συνάδερφός της, «ακμάζει» τώρα.

Το «Back in Action» ενώνει ξανά την Ντίαζ και τον Φοξ, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο αθλητικό δράμα του 1999 «Any Given Sunday» και στο ριμέικ «Annie» του 2014, που ήταν ο τελευταίος κινηματογραφικός ρόλος της Ντίαζ μέχρι τώρα. Ο Σεθ Γκόρντον (“Horrible Bosses”) σκηνοθετεί την ταινία από ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τον Brendan O’Brien (“Neighbors”). Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.