Η Kardashian έχει υποβάλλει αίτημα στο δικαστήριο για να αναγνωριστεί νομικά ως άγαμη. Το αίτημα αφορά και στην αποκατάσταση του πατρικού της ονόματος. Στην αντεπίθεση πέρασε όπως ήταν αναμενόμενο ο Kanye West, μετά την υποβολή αιτήματος της Kim Kardashian, παρότι εκκρεμεί ακόμη το διαζύγιο τους. Ο 44χρονος ράπερ, μέσω των δικηγόρων του, κατέθεσε την Τετάρτη την απάντηση του, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το περιοδικό People.

Οι δικηγόροι του West, ισχυρίζονται πως το αίτημα της reality star και fashion mogul να θεωρείται πλέον «άγαμη» πριν διευθετηθούν ζητήματα όπως η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους και ο διαχωρισμός των κοινών περιουσιών τους, μπορεί να επιφέρει δυσμενείς συνέπειες.

Η πλευρά του ράπερ, τονίζει πως «μια πρόωρη καταγγελία του καθεστώτος γάμου, δημιουργεί επίσης εμπόδια στην απόκτηση αποδεικτικών στοιχείων, εάν ένας εκ των δύο παντρευτεί ξανά, πριν ολοκληρωθεί η υπόθεση του διαζυγίου τους».

Kanye West εναντίον όλων: Η εμμονή με την Kim, ο «σκουπιδιάρης» Pete και τα «ανοιχτά μέτωπα» με Eilish – Kid Cudi

O Kanye, θέτει αρκετές προϋποθέσεις, όπως το να χάσει η Kardashian τα συζυγικά της προνόμια, σε περίπτωση που ξαναπαντρευτεί πριν επιλυθεί η διαφορά τους για την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους. Τα συζυγικά προνόμια επιτρέπουν, μεταξύ άλλων, την απόκρυψη των συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ του πρώην ζευγαριού και την αδυναμία κατάθεσης του ενός συζύγου ενάντια στον άλλον.

«Εάν το καθεστώς (ως έγγαμη) τερματιστεί τώρα, χωρίς την διευθέτηση των περαιτέρω διαδικασιών, τότε θα προκύψουν εμπόδια για την απόκτηση αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την ανατροφή των παιδιών και την επιμέλεια, στην περίπτωση που η Kim ξαναπαντρευτεί πριν ολοκληρωθεί η υπόθεση», αναφέρουν τα επίσημα έγγραφα.

Παράλληλα, ο ράπερ, θέλει να ασκηθεί το δικαίωμα της αποζημίωσης, σε περίπτωση που αποβιώσει ένας από τους δυο και απαιτεί η Kardashian, να συμφωνήσει να μην μεταφέρει περιουσιακά στοιχεία από το καταπίστευμα τους, πριν αποφασιστούν οι όροι για τον διαχωρισμό της περιουσίας τους.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Κim απέρριψε τα αιτήματα του πρώην συζύγου της, ενώ έχει οριστεί ακρόαση στις αρχές Μαρτίου, σχετικά με ένα εκ των δύο αιτημάτων της, το να επιστρέψει στο πατρικό της όνομα.

Εν τω μεταξύ, ο ράπερ διέγραψε τελείως τον λογαριασμό του στο Instagram, την Τρίτη, αφότου τις προηγούμενες ημέρες είχε δημοσιεύσει μια σειρά από screenshots, που απεικόνιζαν επιθετικά μηνύματα που είχε λάβει από την ίδια την Kardashian και τον νυν σύντροφο της, τον Pete Davidson.

Στη συνέχεια, επέστρεψε στο διαδίκτυο, ποστάροντας μια σόλο φωτογραφία του, με την εξής λεζάντα: «Έμαθα πως το να χρησιμοποιώ μόνο κεφαλαία γράμματα στις λεζάντες μου, φαίνεται σαν να ξεφωνίζω. Δουλεύω πάνω τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες. Σε αυτό, με βοηθάει μια ομάδα δημιουργικών επαγγελματιών, διοργανωτών και ηγετών κοινοτήτων. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη».

Και συνέχισε: «Το γνωρίζω πως το να μοιραστώ στιγμιότυπα μηνυμάτων, φάνηκε σαν να επιτίθεμαι στην Kim. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Συνεχίζω να μαθαίνω σε πραγματικό χρόνο. Δεν έχω όλες τις απαντήσεις. Για να είσαι καλός ηγέτης πρέπει πρώτα να είσαι καλός ακροατής».

Παρόλα αυτά, ο ράπερ επέστρεψε δυο ώρες μετά, με ακόμη ένα ποστ το οποίο διέγραψε στην συνέχεια. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μια εικόνα από ένα υπαίθριο billboard, γράφοντας: «Σταματήστε να λέτε στους πατεράδες πως πρέπει να αγωνιστούν πιο σκληρά για να δουν τα παιδιά τους και ξεκινήστε να ρωτάτε τις μητέρες γιατί τους ζητούν να αγωνιστούν σε τελική ανάλυση».