Από ένα σημείο και μετά ο Kanye West δεν είναι για να τον παίρνει κανείς στα σοβαρά. Τη μία κατηγορεί την Kim Kardashian, την άλλη κάνει λόγο για ένα δεύτερο sex tape της με τον Ray-J και μετά κάνει ανάρτηση από φωτογράφιση της με τα παιδιά τους, με τη λεζάντα να γράφει «Θεέ μου, σε παρακαλώ ένωσε την οικογένεια μας ξανά». Τώρα, στο στόχαστρο του Kanye είναι η Billie Eilish και για λόγο που είναι της φαντασίας του.

Ο Kanye West ήταν να εμφανιστεί στο Coachella με τον Travis Scott που θα γίνει τον επόμενο Απρίλιο. Όσο έγιναν όμως στο Astroworld στο Τέξας, έφεραν την αντικατάσταση του Scott με την Billie Eilish. Δύσκολα όμως θα είναι καλές οι σχέσεις τους επί σκηνής, μετά απ΄αυτό που έκανε ο Kanye.

Σε ανάρτηση του στο Instagram ζητάει από την Billie Eilish να απολογηθεί στον Scott. Ο λόγος; Κατά τη διάρκεια ενός live της, η Billie Eilish σταμάτησε για να βοηθήσει έναν άνθρωπο στο κοινό που δεν ένιωθε καλά. Πιο συγκεκριμένα, ο άνθρωπος δεν μπορούσε να αναπνεύσει και η Eilish έσπευσε να του δώσει έναν αναπνευστήρα. Αφού το έκανε, είπε «δεν πρόκειται να συνεχίσω μέχρι να είστε όλοι καλά». Ο Kanye West το εξέλαβε αυτό ως μπηχτή προς τον Travis Scott και προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση στο Instagram.

 Jeen-Yuhs: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix διεισδύει στα άδυτα της ζωής του Kanye West

«Έλα τώρα Billie…Σε αγαπάμε, σε παρακαλώ ζήτσα συγγνώμη από τον Trav και τις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους. Κανείς δεν ήθελε να συμβεί αυτό. Ο Trav δεν είχε ιδέα τι γινόταν όταν ήταν στη σκηνή και πόνεσε πολύ με όσα έγιναν. Και ναι, θα είναι μαζί μου στο Coachella, αλλά θέλω τώρα η Billie να ζητήσει συγγνώμη πριν εμφανιστώ».

Ο Kanye West έκρινε στο μυαλό του ένοχη την Eilish κι εκείνη έσπευσε να σχολιάσει κάτω από την ανάρτηση: «δεν είπα κυριολεκτικά τίποτα για τον Travis. Απλώς βοηθούσα έναν θαυμαστή».

Kanye West

Μετά απ΄αυτό, δεδομένου ότι ο Kanye West δεν είναι και κάποιος που κάνει εύκολα πίσω, δεν το βλέπουμε να τσουλάει το performance τους στο Coachella.