Τον τελευταίο καιρό ο Kanye West έχει δείξει έναν εντελώς προβληματικό χαρακτήρα. Τα βάζει με όλους και με όλα, η προσωπική του ζωή είναι ένα μπάχαλο και το μόνο που φαίνεται να πηγαίνει καλά είναι η καριέρα του. Μπορεί, όμως, ο χαρακτήρας του να σταθεί εμπόδιο και να τον «εκθρονίσει» από την κορυφή των charts ή ακόμα χειρότερα να τον κάνει εντελώς cancel; Το έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές, ωστόσο στην περίπτωση του Kanye, αυτό είναι που πουλάει.

Η προσέγγιση που έχουμε απέναντί του είναι εξ ολοκλήρου προβληματική, και ο ίδιος το εκμεταλλεύεται. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα τον είχαν κράξει στα social, θα τον είχαν ακυρώσει και σίγουρα δεν θα ασχολούμασταν με το τι κάνει. Το ότι θεωρούμε ότι απλά «δεν την παλεύει», του έχει δώσει πάτημα και συνεχίζει να εξαπολύει επιθέσεις εναντίον όλων.

Ας ξεκινήσουμε με την αρρωστημένη σχέση που έχει με την πρώην γυναίκα του, Kim Kardashian. Αφού χώρισαν πέρσι, έχουν ξεσπάει πολλές εντάσεις μεταξύ τους, αν και υποστήριζαν ότι θέλουν να κρατήσουν τα προσχήματα για τα παιδιά τους. Κάτι που προφανώς δεν γίνεται. Αντιθέτως, την βρίζει για τον καινούργιο νεότερο της σύντροφο, τον Pete Davidson, βγάζοντας και ένα diss τραγούδι, όπου απειλεί ότι θα του σπάσει τα μούτρα.

Η Kim Kardashian φέρεται να εξέφρασε την ανησυχία της, ότι κάποιος θα μπορούσε να βλάψει σωματικά τον φίλο της, Pete Davidson, μετά τις επιθέσεις του εν διαστάσει συζύγου της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο αστέρι του «Saturday Night Live». Σε μια ανάρτηση, ο νικητής των Grammy μοιράστηκε μια συνομιλίας μαζί της. «Δημιουργείς ένα επικίνδυνο και τρομακτικό περιβάλλον και αν κάποιος πειράξει τον Pete θα φταις εσύ», φέρεται να έγραψε η Kardashian. Στην συνέχεια μοιράστηκε περισσότερα από την υποτιθέμενη συνομιλία του με την Kardashian.

«Υπάρχουν επικίνδυνοι άνθρωποι εκεί έξω και αυτό είναι τρομακτικό», φέρεται να έγραψε η Kardashian στον West, ο οποίος απάντησε: «Θα κάνω πάντα τα πάντα για να προστατεύω εσένα και την οικογένειά μας για πάντα». Βγάζετε κανένα νόημα; Γενικά φαίνεται να παίζουν το θέατρο του παραλόγου. Δεν είναι απίθανο όλα να είναι προσχεδιασμένα για να βρίσκονται συνεχώς στη δημοσιότητα.

Η εμμονή που έχει ο Kanye με την Kim

Άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει και δεύτερο ροζ βίντεο της Kim με τον πρώην της Ray J, σε μια προσπάθεια να πείσει το κοινό ότι εκείνος νοιάζεται για εκείνη και δεν την άφησε να διασυρθεί δημοσίως. Αντιθέτως, η «κακιά» Kim φιλήθηκε μπροστά του με τον Davidson. Η διπολική του προσωπικότητα τον έχει φέρει αρκετές φορές στο επίκεντρο σχολιασμού. Πρόσφατα ανέβασε φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά τους στο Instagram κάνοντας έκκληση στον Θεό να τους φέρει ξανά κοντά. Πριν λίγες μέρες διέγραψε όλες τις φωτογραφίες μαζί τους και με την Kim, την οποία κατηγόρησε ότι έχει απαγάγει την κόρη τους.

Επίσης, έστειλε μια ντουζίνα με λουλούδια στην Kardashian για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως μέρος της εκστρατείας του για να την ξανακερδίσει, αφού χώρισε με την Julia Fox, την οποία έλεγε ότι θα παντρευτεί μετά από 2 μήνες σχέσης.

Την Κυριακή, πριν πάρει τα παιδιά North και Saint στο Super Bowl στο Λος Άντζελες, ο ράπερ τα έβαλε ξανά με τον Davidson στο Instagram ενώ εκλιπαρούσε την Kardashian να δώσει άλλη μια ευκαιρία στο γάμο τους.

Οι νέες κόντρες του Kanye West

Ωστόσο, δεν είναι οι μόνοι που τα «βάζει» ο Kanye. Μετά από τη μακροχρόνια κόντρα του με τον Drake, τον οποίο έβριζε δημοσίως και επανειλημμένα – όχι ότι και ο Drake πήγαινε πίσω-, τα βρήκαν και φαίνεται να έχει βάλει άλλους στο στόχαστρό του. Όλοι ξέρουμε ότι τα beefs των ράπερς πουλάνε. Σίγουρα οι νέες κόντρες του δεν έχουν μόνο εμπορικούς σκοπούς.

Διέσυρε τον Davidson σε μια ομαδική φωτογραφία με τον Timothée Chalamet και τον Kid Cudi, και στη συνέχεια απαγόρευσε στον τελευταίο να συμμετάσχει στο επερχόμενο δίσκο του Donda 2 λόγω της φιλίας του με τον Davidson. «Τώρα μιλάμε όλοι στην γλώσσα της Billie» είπε χαρακτηριστικά ενώ έκανε γνωστό ότι διακόπτει την συνεργασία του με τον Cudi.

Την «είπε» και στην Billie Eilish επειδή βοήθησε στην συναυλία της έναν θαυμαστή της, παρέχοντάς του ιατρική βοήθεια. Θίχτηκε ο Ye και της ζήτησε να πει συγγνώμη στον Travis Scott, καθώς η κίνησή της επανάφερε στην επιφάνεια την τραγωδία στο Astroworld, όπου 10 άτομα έχασαν την ζωή τους. Ο Travis ενώ έβλεπε να εκτυλίσσεται μπροστά του, δεν σταμάτησε να τραγουδάει με το κοινό να συνεχίζει να ποδοπατιέται. Πολλοί επαίνεσαν την Eilish για την απόφαση της, και εκείνη προφανώς υποστήριξε ότι δεν έχει να απολογηθεί επειδή «έκανε το σωστό», σε αντίθεση με τον Scott.

Σε μια διαγραμμένη πλέον ανάρτηση στο Instagram, ο Ye έγραψε αστειευόμενος: «Αναρωτιέμαι αν το Instagram θα κλείσει τη σελίδα μου επειδή κάνω diss στον πρώην φίλο της Hillary Clinton». Το αστείο του βασίζεται στην τυχαία συνάντηση των Pete – Hillary και ένα τατουάζ που έχει με το πρόσωπό της.

Ο Ye συνέχισε σε μια άλλη λεζάντα: «Είδατε όλοι αυτό το τατουάζ, αλλά αν μιλήσω, είμαι τρελός». Συνέχισε το παραλήρημα παρομοιώνοντάς τον με σκουπιδιάρη. Η έντονη προσοχή των μέσων ενημέρωσης γύρω από τα tweets του Kanye οδήγησε ορισμένους να πιστέψουν ότι το απίθανο ζευγάρι θα μπορούσε να ήταν αληθινό. Σίγουρα ο Kanye δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Εμείς που είμαστε απλά παρατηρητές μπορούμε απλά να απολαύσουμε το show που δίνει.