Η περίπτωση του Kanye West θα απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα, ειδικά όσο βγαίνουν στο φως της επιφάνειας περισσότερες λεπτομέρειες για τις ιδεολογίες του. Συγκεκριμένα, οι νέες πληροφορίες θέλουν τους υπαλλήλους του NBC να αναφέρουν πως ο ράπερ τους είχε μιλήσει για το ενδιαφέρον που τρέφει για τους Ναζί και τις απόψεις τους.

Αναφορικά με το δημοσίευμα της Marca, ο West τους είχε δηλώσει πως διαβάζει βιβλία για τους Ναζί και τον Αδόλφο Χίτλερ, ενώ έμμεσα υποστήριζε πως συμφωνεί με κάποιες από τις απόψεις τους, χωρίς ωστόσο να το πει ποτέ ξεκάθαρα.

Διαβάστε ακόμη: O Johnny Depp θα εμφανιστεί στο show της Rihanna, Savage X Fenty Vol4, και το ίντερνετ έχει διχαστεί

«Μου έλεγε ένα σωρό ιστορίες για το “πόσο καλοί είναι οι Ναζί στην προπαγάνδα”», αναφέρει ο Εβραίος σχεδιαστής Ripps στη Marca, ενώ πρόσθεσε πως ο ράπερ του είχε πει κάποτε, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους που κράτησε από το 2014 έως το 2018: «Δεν σε προσβάλλει το γεγονός ότι ενδιαφέρομαι για τους ναζί και διαβάζω για αυτούς, ε;».

Όπως εξήγησε ο ίδιος, «αυτές οι απόψεις είναι επικίνδυνες, αηδιαστικές και πραγματικά, βίαιες», ενώ τόνισε πως ο ράπερ θα καταλήξει να γίνει εμμονικός με όλα αυτά, αν κρίνει κανείς από τη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα.

Επιπλέον, ο Ye του είχε αποκαλύψει πως σκεφτόταν να ονομάσει το προηγούμενο άλμπουμ του «Hitler», όμως άλλαξε γνώμη, αφού τον συμβούλευσαν να μην το κάνει.