Μάλλον ο Kanye West μπορεί να χωρέσει πολλά μέσα σε ένα μόλις σαββατοκύριακο. Λένε πως όλοι έχουμε τις ίδιες ώρες της ημέρας με τη Beyonce, αλλά νομίζουμε πως ο Ye (κατά κόσμον Kanye West) έχει περισσότερες. Ένα ακόμα γεγονός που του αναγνωρίζουμε είναι η ικανότητα του να γίνεται συνέχεια πρωτοσέλιδο.

Αυτή τη φορά, απασχόλησε την κοινή γνώμη με την πρόσφατη εμφάνιση του με την ηθοποιό Julia Fox, με την οποία εθεάθη παραπάνω από μια φορές στο Miami, όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες.

Αν και με αυτόν τον τρόπο ίσως ο ίδιος θέλει να στείλει μήνυμα στην Kim Kardashian, ότι δεν είναι η μόνη που απολαμβάνει την single ζωή, άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον λένε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Άλλωστε πριν μερικές ημέρες ο φακός τον είχε συλλάβει σε πάρτυ με το instagram μοντέλο, Yasmine Lopez και στη συνέχεια επίσης αποδείχτηκε πως τα κοινά ενσταντανέ δεν οδήγησαν σε κάποια σχέση.

Ο Ye, φαίνεται να είναι πιο χαρούμενος το τελευταίο διάστημα, αφότου προχώρησαν οι διαδικασίες διαζυγίου του με την Kim. Παρόλα αυτά, θεωρούμε λίγο απίθανο να ξεπέρασε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα την (σχεδόν) πρώην σύζυγο του, αν λάβει κανείς υπόψη ότι πριν μερικές  εβδομάδες, σε συναυλία του στο L.A Memorial Coliseum, άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού του Runaway, παρακαλώντας την δημόσια να γυρίσει…τρέχοντας πίσω σε εκείνον.

Μήπως τελικά όλα αυτά τα ραντεβού, αποτελούν άλλη μια τακτική του Ye, να κάνει την reality star να επιστρέψει στην αγκαλιά του; Η ίδια πάντως φαίνεται να έχει ήδη προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω τη σχέση της με τον κωμικό Pete Davidson, αφού σύμφωνα με πρόσφατες πηγές, σκοπεύει να τον συστήσει στα παιδιά που μοιράζεται η ίδια με τον West.