«Επισημοποιείται» η σχέση του Kanye West με την νέα του σύντροφο, Chaney Jones. Όχι, δεν αρραβωνιάστηκαν, απλά έκανε tattoo το όνομά του, ώστε να μείνει για πάντα χαραγμένο πάνω της. Λένε, βέβαια, ότι όποιος κάνει τατουάζ το όνομα του συντρόφου του, τελικά χωρίζουν.

Μπορεί να μην ισχύει το ίδιο για την σχέση του ράπερ με τον κλώνο της Kim Kardashian. Η Jones δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram φορώντας ένα μικροσκοπικό τοπ και γυαλιστερό παντελόνι με γόβες, αλλά οι ακόλουθοί της επικεντρώθηκαν περισσότερο στο μπράτσο της. Εκεί έκανε τατουάζ στο νέο όνομα του ράπερ.

Οι ακόλουθοι της με αετίσιο μάτι είδαν την λέξη «ye», το νέο όνομα του Kanye West από τον Οκτώβριο του 2021, στον καρπό της Jones. Παραμένει άγνωστο το πότε έκανε το τατουάζ, καθώς το ζευγάρι βρέθηκε στο Τόκιο. Ο Ye έχασε το τρίτο πάρτι γενεθλίων του γιου του, Psalm, για το ταξίδι.

Ο Kanye από τότε που χώρισε με την πρώην σύζυγό του, έχει κάνει διάφορες σχέσεις που είχαν άδοξο τέλος. Πέρσι το καλοκαίρι έβγαινε με την Irina Shayk και ενώ τα πράγματα φαίνονταν σοβαρά, χώρισαν. Ακολούθησε η σχέση του με την Julia Fox, την οποία έλεγε ότι θέλει να παντρευτεί. Και με εκείνη χώρισαν, και από τον Φεβρουάριο επιβεβαιώθηκε η σχέση του με την Jones με φωτογραφίες στα social media.

Από τότε ο West έχει κάνει δώρο στην κοπέλα του μια σπάνια τσάντα Hermès Birkin αξίας 275.000 δολαρίων, αποδεικνύοντας ότι η σχέση είναι σημαντική και για εκείνον. Τώρα το τατουάζ έρχεται να επιβεβαιώσει ότι και εκείνη τον βλέπει «σοβαρά». Το ίδιο σοβαρά, όμως, βλέπει και ο Pete Davidson την Kardashian, καθώς έχει κάνει τατουάζ σχετικά με εκείνη.

Ο Davidson έχει περισσότερα από ένα τατουάζ αφιερωμένα στην αγαπημένη του. Ένα από αυτά γράφει «το κορίτσι μου είναι δικηγόρος», ενώ «χτύπησε» το όνομά της στο στήθος του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chaney Jones (@chaneyjonesssss)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Chris Rock: Η «σπόντα» για τον Smith και την επίθεση στον Chappelle – «Κανείς δεν ακούει τα πραγματικά θύματα»

Γιάννης Βασιλώττος: Ο «Μπάμπης» από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτεται στο Nitro.gr – «Νιώθω ότι ξεφεύγουμε από τα όρια της λογικής»

Kim Kardashian: Περνάει «κρίση στιλιστικής ταυτότητας» μετά τον χωρισμό – «Ρωτούσα πάντα τον Kanye τι να βάλω»