Ο Kanye West έβαλε στο στόχαστρο την εν διαστάσει σύζυγό του Kim Kardashian και τον σύντροφό της Pete Davidson στο νέο του τραγούδι σε συνεργασία με τον The Game. Παρότι και ο Kanye βγαίνει με νέες συντρόφους, μάλλον δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του. Έχει δηλώσει ανοιχτά άλλωστε ότι θα τα ξαναέβρισκε μαζί της.

Οι δύο rappers λοιπόν κυκλοφόρησαν σε streaming πλατφόρμες ένα νέο track με τίτλο «My Life Was Never Eazy». Ο Kanye West αναφέρεται στην πρώην γυναίκα του, Kim Kardashian, αφού παραδέχεται ότι ήταν ναρκισσιστής και εγωιστής. «Έχουμε το καλύτερο διαζύγιο όλων των εποχών. Αν πάμε στο δικαστήριο, θα πάμε στο δικαστήριο μαζί. Για την ακρίβεια, πάρε την αδελφή σου, θα πάμε μαζί».

Ο Ye άνοιξε πυρ και κατά του Pete Davidson, με τον οποίο βγαίνει η Kim από τον Νοέμβριο. «Ο Θεός με έσωσε από αυτό το τροχαίο, για να μπορέσω να πλακώσω στο ξύλο τον Pete Davidson». Μάλλον αναφέρεται στο τροχαίο ατύχημα που είχε τον Οκτώβριο του 2002.

Οι σπόντες του Kanye για την επιμέλεια των παιδιών

Στη συνέχεια πετάει σπόντες στον τρόπο που μεγαλώνει η Kardashian τα παιδιά τους. «Αγαπώ τις νταντάδες. Αλλά η πραγματική οικογένεια είναι καλύτερη. Οι κάμερες παρακολουθούν τα παιδιά. Σταματήστε να παίρνετε τα εύσημα». Στο τραγούδι αναφέρεται και στο σπίτι που αγόρασε στον ίδιο δρόμο στον οποίο μένει η Kim. «Δεν έχω την επιμέλεια των παιδιών, αγόρασα το διπλανό σπίτι. Ποιο νομίζεις ότι είναι το νόημα του να είσαι πραγματικά πλούσιος; Όταν τους δίνεις τα πάντα, θέλουν μόνο περισσότερα».

Ο West τον τελευταίο καιρό φωτογραφίζεται να συνοδεύει την ηθοποιό, Julia Fox. Την Πέμπτη, εθεάθη με τη Madonna, τον πυγμάχο Floyd Mayweather και τον πρώην παίκτη των Tampa Bay Buccaneers, Antonio Brown.

Πάντως η ημέρα κυκλοφορίας του τραγουδιού είναι άκυρη. Το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες έλαβε μια αναφορά για ξυλοδαρμό νωρίς την Πέμπτη, αναφέροντας τον ράπερ ως  «ύποπτο». Η επίθεση συνέβη περίπου στις 3 τα ξημερώματα στο κέντρο του Λος Άντζελες. Δεν αναφέρθηκαν συλλήψεις και δεν δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες, είπε η αστυνομία.