Έχει κάνει 20 αναρτήσεις μέσα σε 48 ώρες. Τις προηγούμενες που είχε κάνει, τις έσβησε μετά από αίτημα της Kim Kardashian. Έχει επιτεθεί σε ό,τι κινείται και μιλάει εδώ και 2 εβδομάδες. Ο Kanye West έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και είναι έτοιμος με κορδελίτσα για να περάσει από τα Παρατράγουδα και να ανταγωνιστεί το αστέρι της Φασκομηλιάς.

Μετά τον Pete Davidson, τώρα επιτέθηκε σε έναν άλλο σύντροφο της οικογένειας Kardashian, τον Corey Gamble, που είναι εδώ και 5 χρόνια με την Kris Jenner, αλλά υπάρχουν φήμες για απιστία και φαίνεται πως η σχέση αυτή τελείωσε. Ο Kanye West ή αλλιώς Ye, δεν έχασε ευκαιρία να πανηγυρίσει πάνω από το κουφάρι αυτής της σχέσης, αποδίδοντας τα χειρότερα στον Gamble.

«Ο Θεός έχει ένα σχέδιο να απομακρύνει τον Άθεο Corey, ώστε να μην είναι άλλο πια εδώ. Και νομίζω ότι είναι ένας καλός άνθρωπος, αλλά όχι ο καλύτερος. Είναι ένας καλός τύπος που βρισκόταν γύρω από την οικογένεια του Puff, μετά πήγε στον Justin Bieber και μετά, όταν χώρισε η Kris, τρύπωσε και έγινε μια τηλεοπτική πατρική φιγούρα και, όπως έλεγε για τον εαυτό του πάντοτε “ένας αληθινός nigga”. Κάποτε είπε στη γυναίκα μου ότι γνώριζε τι μουσική πρέπει να ακούει κι έτσι όταν τον είδα μια εβδομάδα μετά, τον απομάκρυνα από το πάρτυ γενεθλίων της κόρης μου.

Δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ ως οικογένεια. Και μάλλον δε θα γίνει ποτέ. Συνέδεσε τη γυναίκα μου με τους φιλελεύθερους σε μεγάλο βαθμό. Αυτή ήταν η δουλειά του. Για κάποιο λόγο πάντοτε ένιωθα ότι δουλεύει για την DuPont (φαρμακευτική εταιρεία) ή κάποιον οργανισμό σε αυτόν τον κλάδο.

Τώρα, θα πάει στην επόμενη αποστολή του. Η δουλειά του έγινε. Δεν είναι τόσο αδέξιος για να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι επί σκοπού (η απιστία του). Αγαπώ την Kris. Αυτή η γυναίκα είναι ήρωας και έχει κάνει όσα έπρεπε να κάνει για να προστατεύσει την οικογένεια της και να εξασφαλίσει ότι θα ευημερεύσουν ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι πρέπει να πει σε όλους να μη με ακούνε. Σέβομαι τον αγώνα της, το μυαλό της, η Kris είναι μια από τις καλύτερες που το έκαναν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ye (@kanyewest)

Μετά απ΄αυτό το μανιφέστο Ελένης Λουκά, ο Κanye West ανάρτησε και ένα μήνυμα που του έστειλαν για τα πεπραγμένα του Gable. Κάποιος Rodney Jenkins του έγραψε ότι «ξέχασες εμένα. Ο Corey Gamble με έκλεψε και μένα. Έκλεψε όλα τα MPC zips μου για να τα δώσει σε κάποιον μικρό παραγωγό που ήταν μάνατζερ του. Χαίρομαι που ξύπνησε η Kris. Ο Θεός απομακρύνει τους κακούς για να επαναφέρει την τάξη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ye (@kanyewest)