Το βράδυ της Πέμπτης, το Mercedes-Benz Stadium στην Ατλάντα είχε γεμίσει και περίμενε υπομονετικά να δει τον Kanye West επί σκηνής να παρουσιάζει το 10ο άλμπουμ του. Πρόκειται για ένα άλμπουμ αφιερωμένο στη μητέρα του Donda, το όνομα της οποίας είναι ο τίτλος του άλμπουμ. Μέσα σε αυτό ο West είχε και τραγούδια για το τέλος του 8ετούς γάμου του με την Kim Kardashian. Το άβολο της υπόθεσης είναι πως η Kim είχε πάει μαζί με τα 4 παιδιά τους και βρισκόταν στις vip θέσεις για να στηρίξει τον πατέρα τους.

Μπορεί τελικά ο Kanye West να έπιασε κορόιδο το κοινό που πλήρωσε για να βρεθεί εκεί και να μην παρουσίασε το άλμπουμ Donda, αλλά να έκανε ό,τι του κατέβει και να αμολούσε ξέμπαρκους στίχους από τα νέα τραγούδια, αλλά αυτό δε σημαίνει πως το event δεν είχε ενδιαφέροντα στοιχεία.

Ο 44χρονος καλλιτέχνης εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας μια μπαλακλάβα στο κεφάλι (με την οποία κυκλοφορούσε και πριν και μετά το σόου) και με ένα πολύ χοντρό, κόκκινο τζάκετ. Σχετικά γρήγορα άρχισε το δικό του σόου που ήταν, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, ένας κλαυθμός για την οικογένεια του που διαλύθηκε. Από τη μία η απώλεια της μητέρας του κι από την άλλη το διαζύγιο.

Πεσμένος στα γόνατα στη μέση της αρένας, ο West τραγούδησε «I’m losing my family», ενώ λίγο πιο μετά ακούστηκε μια φράση της μητέρας του που έχει ενσωματώσει στην ηχογράφηση, που λέει «no matter what, you never abandon family». Δηλαδή, ό,τι και να γίνει δεν εγκαταλείπεις την οικογένεια.

Για να τα λέμε όλα πάντως, σε αυτό το post-breakup διάστημα, είναι η Kim Kardashian που έχει κρατήσει μια διακριτική στάση και δεν έχει προχωρήσει στη ζωή της. Αντιθέτως, ο Kanye West βρίσκεται σε διαδικασία σχέσης με την Irina Shayk.

* Φωτογραφία: Getty Images