Ο Kanye West έχει δείξει εδώ και καιρό πως έχει βλέψεις για την πολιτική σκηνή. Το 2020 είχε θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά τελικά την απέσυρε. Ωστόσο, μία ίσον καμία, κι αφού δεν έγινε σωστά τότε, είπε να το κάνει σωστά τώρα.

Ο ράπερ ανακοίνωσε πως θα θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές το 2024 και πως ο ακροδεξιός πολιτικός, Μίλο Γιαννόπουλος είναι εκείνος που ετοιμάζει την προεκλογική του καμπάνια. Ο ίδιος το γνωστοποίησε μέσω ενός βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter, με έναν χρήστη να του γράφει: «Αυτό είναι ανακοίνωση; Οντως κατεβαίνεις για πρόεδρος;» και τον Ye να το επιβεβαιώνει.

Είναι αυτή όμως μια ιδανική στιγμή για εκείνον να θέσει υποψηφιότητα; Όχι. Θα είναι ποτέ; Όχι στο τετράγωνο.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez: Το βίντεο που ανέβασε για να καταλαγιάσει τις φήμες χωρισμού από τον Ben Affleck

Ο Kanye West πάντως έχει χάσει ήδη πολλούς οπαδούς του, μετά τα αντισημιτικά σχόλια, ενώ ταυτόχρονα πολλα brands έλυσαν τη συνεργασία μαζί του. Δεν γνωρίζουμε πόσο αισιόδοξος νιώθει για μια πιθανή εκλογή του, ωστόσο αν δεν παραιτηθεί όπως την πρώτη φορά, θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως οι επόμενες εκλογές στις ΗΠΑ θα είναι πολύ σουρεάλ.

Να υπενθυμίσουμε φυσικά (αν και δεν είναι κάτι που ξεχνιέται αυτό) πως ο Donald Trump έχει θέσει εξίσου υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ. Και δυστυχώς, όλα είναι πιθανά, μιας και ο Joe Biden έχει απογοητεύσει τους Αμερικανούς και όταν πρόκειται για εκλογές, ο κόσμος αποδεικνύει πως ξεχνάει πολύ εύκολα.