Ο Kanye West κατά τη διάρκεια της τελευταίας του συνέντευξης στο Hollywood Unlocked, άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει και ένα δεύτερο sex tape της εν διαστάσει σύζυγό του, Kim Kardashian. Αυτή του η δήλωσε «άναψε φωτιές», όπως ήταν αναμενόμενο. Ο ράπερ είπε στον οικοδεσπότη Jason Lee ότι κάποτε πήρε ένα λάπτοπ από τον Ray J, ο οποίος πρωταγωνίστησε με την Kim σε ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε το 2007. Το sex tape γυρίστηκε ενώ το ζευγάρι είχε σχέση το 2003, κυκλοφόρησε 4 χρόνια μετά, και οδήγησε σε δικαστική διαμάχη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Ye αναφέρθηκε στο νέο ειδύλλιο της Kim με τον Pete Davidson, πριν θυμηθεί το περιστατικό με τον Ray J, καθώς μιλούσαν για άτομα που κάνουν πράγματα σκοπίμως για να πληγώσουν άλλους. Να υπενθυμίσουμε ότι η Kardashian φίλησε τον τωρινό σύντροφό της, στη διάρκεια ενός σκετς για τον Αλαντίν, ενώ ο Kanye βρισκόταν στο κοινό. «Πώς με φέρνεις στο SNL και φιλάς μπροστά μου τον τύπο με τον οποίο βγαίνεις; Κι όλοι έλεγαν πόσο cool είναι.

Εγώ πήγα και πήρα το λάπτοπ από τον Ray J στο αεροδρόμιο και της το επέστρεψα με ένα κόκκινο μάτι στις 8 το επόμενο πρωί. Έκλαψε όταν το είδε. Ξέρετε γιατί; Γιατί αντιπροσώπευε πόσο πολύ την έχουν χρησιμοποιήσει. Πόσο πολύ δεν την αγάπησαν και την έβλεπαν ως προϊόν».

Η Kim Kardashian αρνείται τους ισχυρισμούς του Kanye West

Στην συνέχεια, η Kim μίλησε από τότε για το βίντεο. Ο εκπρόσωπος της αρνήθηκε ότι υπάρχει δεύτερο βίντεο, λέγοντας στο E! News ότι «μετά από έλεγχο, δεν υπήρχε τίποτα σεξουαλικό. Υπήρχαν μόνο πλάνα στο αεροπλάνο στο δρόμο για το Μεξικό και πλάνα σε κλαμπ από το ίδιο ταξίδι». Η Kim επιμένει σταθερά ότι δεν υπάρχει νέο ροζ βίντεο. «Μετά από 20 χρόνια, εύχεται πραγματικά να προχωρήσει από αυτό το κεφάλαιο εστιάζοντας στα θετικά πράγματα που συνεχίζει να κάνει ως μητέρα, επιχειρηματίας και υπέρμαχος της δικαιοσύνης».

Ενώ ο μάνατζερ του Ray J ανέφερε στο E! News: «Είναι επικεντρωμένος στα παιδιά του, την τεχνολογική εταιρεία Raycon και την καριέρα του αυτή τη στιγμή. Εύχεται μόνο στους Kim & Kanye τα καλύτερα σε όλες τις προσπάθειές τους και δεν θα μιλήσει για το παρελθόν». Και η ίδια η Kim τρέμει στην ιδέα μην έρθει ξανά στην δημοσιότητα, ενώ την έχει επηρεάσει όλα αυτά τα χρόνια. Είχε αποκαλύψει στο Watch What Happens Live με τον Andy Cohen ότι φοβάται μήπως χρειαστεί να δώσει κάποτε εξηγήσεις για το sex tape στα τέσσερα παιδιά της.