Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε η Kάρα Ντελεβίν. Το μοντέλο και ηθοποιός βρίσκεται στο Λονδίνο και δεν χάνει ούτε ένα αθλητικό event.

Χθες βρέθηκε στο Γουίμπλεντον μαζί με τη σύντροφό της Μίνκε, με την οποία είναι σε σχέση εδώ και έναν χρόνο, και αφού αντάλλαξε καυτά φιλιά μαζί της, έδωσε ρεσιτάλ γκριμάτσας…

Kάρα Ντελεβίν
Kάρα Ντελεβίν
Kάρα Ντελεβίν
Kάρα Ντελεβίν

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια έγινε στόχος σχολίων από χρήστες του twitter καθώς βρέθηκε στο βρετανικό Grand Prix και απέφυγε να μιλήσει στον θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού Martin Brundle, σε αντίθεση με τον τραγουδιστή Sam Ryder ο οποίος του έκανε δηλώσεις και τον χαιρέτησε με μια θερμή αγκαλιά.

Ο 64χρονος Μάρτιν, πρώην οδηγός αγώνων, που πλέον είναι αθλητικός ρεπόρτερ στο «Sky Sports», κάλυπτε τη ζωντανή δράση από το Silverstone όταν το 30χρονο μοντέλο απέφυγε να προχωρήσει σε δηλώσεις. Από την άλλη πλευρά ο Sam Ryder, τον αποκάλεσε «θρύλο» και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη δράση.

«Σε έναν κόσμο γεμάτο Cara Delevingne, γίνε ένας Sam Ryder»

Επισημαίνοντας την αντίθεση μεταξύ των δύο διάσημων καλλιτεχνών, ο χρήστης του Twitter Craig Laws έγραψε: «Ο Sam Ryder έπραξε όπως πρέπει να πράξει ένας διάσημος σε αγώνες της F1».

«Γίνε λίγο πιο ταπεινός όταν είσαι στο Grid», έγραψε ένας χρήστης σχετικά με την συμπεριφορά της Κάρα Ντελεβίν. Ενώ ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Σε έναν κόσμο γεμάτο Cara Delevingne, γίνε ένας Sam Ryder. Τι φοβερός τύπος».

Αλλά άλλοι υπερασπίστηκαν το μοντέλο, γράφοντας: «Είδα την Cara Delevingne και φαινόταν να κουβεντιάζει και να ασχολείται (έχει επίσης ιστορία με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό).

Το σούπερ μοντελ, το οποίο εθεάθη να φορά ένα κομψό μαύρο παντελόνι με ασορτί τοπ και μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ, είπε κοφτά ένα «όχι», όταν ο Μάρτιν της ζήτησε μία δήλωση.

Σαφώς απογοητευμένος, ο ίδιος της είπε: «Η συμφωνία είναι ότι όλοι πρέπει να μιλήσουν στο grid…». Τότε το μοντέλο έκανε ένα thumbs up στην κάμερα.

Στη συνέχεια, η 30χρονη έγραψε στο Twitter: «Μου είπαν να πω όχι και αυτό έκανα, ευχαριστώ που είδατε και τις δύο πλευρές».