Οι αδερφές Καρντάσιαν περνάνε κρίση στη σχέση τους τελευταία. Κιμ και Κόρτνεϊ δεν έχουν τη ζέστη σχέση που είχαν κάποτε, αφού η μία κατηγορεί την άλλη. Και φαίνεται πως όλα αυτά ξεκίνησαν από τον γάμο της δεύτερης στο Πορτοφίνο, όπου επέλεξε νυφικό Dolce & Gabbana.

Ποιο είναι το πρόβλημα, θα αναρωτιέστε. Το πρόβλημα για την Κόρτνεϊ ήταν πως λίγο αργότερα, η Κιμ Καρντάσιαν σύναψε μια συμφωνία με τον διάσημο ιταλικό οίκο για μια κολεξιόν.

Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στην Κόρτνεϊ, η οποία είπε στην Κένταλ Τζένερ, πως «πληγώθηκε» όταν η Κιμ Καρντάσιαν επέλεξε να συνεργαστεί με τους Dolce & Gabbana λίγους μήνες μετά τον γάμο της με τον Τράβις Μπάρκερ τον Μάιο του 2022.

Καρντάσιαν

«Η Κιμ είναι στο Μιλάνο, ξέρεις, κάνει όλο αυτό το Kim/ Dolce & Gabbana. Ζει la dolce vita, ή τελοσπάντων κάτι τέτοιο» είπε απογοητευμένη η Κόρτνεϊ και πρόσθεσε πως όταν αποφάσισε να συνεργαστεί με τους σχεδιαστές για το νυφικό της δεν ήταν καν για δουλειά.

«Δεν είναι σαν να έκανα εγώ την καμπάνιά τους και εκείνη την καμπάνιά τους αμέσως μετά. Είναι ο πραγματικός μου γάμος. Αυτό δεν ήταν μια επαγγελματική συμφωνία για μένα. Το έκανα επειδή το ένιωθα πραγματικά προσωπικό»

Μάλιστα, όπως λέει, η Κιμ έχει πάντα «τέτοια αφθονία» «ευκαιριών» για συνεργασίες, αλλά η επιδίωξη της συμφωνίας με τον ιταλικό οίκο φάνηκε να έχει ‘προτεραιότητα σε σχέση με το να πληγώσεις την αδερφή σου’».

«Είναι απλά αντιγραφή του γάμου μου» συνέχισε, επισημαίνοντας πως η ίδια εμπνεύστηκε για το νυφικό της μελετώντας τα αρχεία των Dolce & Gabbana της δεκαετίας του ‘90 και πως στη συνέχεια η Κιμ έκανε ακριβώς το ίδιο για τη συλλογή της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όπως λέει, κανείς δεν την ενημέρωσε πως η Κιμ Καρντάσιαν δούλευε σε ένα πρότζεκτ με τον πολυτελή ιταλικό οίκο.

Κιμ Καρντάσιαν: Πιστεύει πως η αδερφή της είναι ντίβα

Από την άλλη, η Κιμ θεωρεί πως η Κόρτνεϊ είναι ντίβα και αντέδρασε υπερβολικά, εξηγώντας πως προσπάθησε να είναι πολύ προσεκτική με την κολεξιόν της, χωρίς να χρησιμοποιήσει υλικά που είχε η αδερφή της στο γάμο της, από σεβασμό απέναντί της».

Μάλιστα, είπε πως ζήτησε από τον Οίκο να μεταθέσει τη συλλογή κατά ένα χρόνο, προκειμένου να μειώσει το πλήγμα. Αλλά στο τέλος, κατέληξε πως έπρεπε να κάνει αυτό που ήταν καλύτερο για τον εαυτό της. «Αυτό που συνειδητοποίησα σε αυτή τη ζωή είναι πως ο καθένας έχει τη δική του αλήθεια για το πώς νομίζει ότι συνέβη κάτι και όλο αυτό είναι περίεργο».