Η πιο διάσημη οικογένεια του κόσμου ετοιμάζουν το νέο τους show στη Hulu, το «The Kardashians», που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου. Αλλά το deal με τις παντοδύναμες Kardashian δεν είναι απλή υπόθεση και σίγουρα δεν δέχονται παζάρια. Σύμφωνα με το εξώφυλλο στο  τεύχος του Variety, η Hulu φέρεται να έδωσε ένα αστρονομικό με τουλάχιστον εννέα ψηφία για να «τις κλείσει».

Μετά το τέλος της 20ης σεζόν του «Keeping up with the Kardashians» η οικογένεια αποχώρησε από το Ε! και μεταφέρονται στην Hulu. H Kris Jenner μίλησε στο Variety για την απόφαση αυτή, λέγοντας ότι «τα λεφτά πάντα μετράνε» και αν κάποιος το αρνείται είναι ψεύτης. Όπως αναφέρει και η Kim, «τίποτα δεν έρχεται εύκολα και πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις»

«Είχαμε σίγουρα επιλογές», είπε η Jenner, αποκαλύπτοντας ότι «φλέρταρε» και με άλλες πλατφόρμες, αλλά δεν τις κατονομάζει. To νέο ριάλιτι μοιάζει με την deluxe version του προηγούμενου. Η συνολική αξία της οικογένειας αγγίζει τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια και μόνο ένα μικρό μέρος της περιουσίας τους πλέον προέρχεται από την τηλεόραση.

Το εισόδημα των Jenner και Kardashian έρχεται κυρίως από τις επιχειρήσεις τους, Kylie Cosmetics και Skims αντίστοιχα. Όλες είχαν λόγο για τους οικονομικούς όρους του νέου τους τηλεοπτικού εγχειρήματος, ωστόσο το deal έκλεισε η μητέρα τους, η οποία ορμάει σαν «pitbull», όπως παραδέχονται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Θα δούμε την Kim Kardashian με τον Pete Davidson;

Η σειρά θα είναι πλέον σε στυλ «ντοκιμαντέρ» και θα προβάλει τα γεγονότα σε πραγματικό χρόνο. Η Kim είχε αποκαλύψει ότι προηγουμένως «έπρεπε να περιμένουν καιρό για να απεικονίσουν τα γεγονότα». «Ήταν σαν τον θάνατο μας, γιατί μόλις ξεπεράσαμε κάτι, έπρεπε να το ζήσουμε ξανά» αναφέρει σε συνέντευξή της. Μιας και εκθέτουν ένα μεγάλο της προσωπικής τους ζωής, το ποσό που ζητούσαν θα πρέπει να ανταμείβει την ψυχολογική σύγχυση.

Στο νέο ριάλιτι θα γίνονται αποκαλύψεις που αφορούν την προσωπική ζωή των Kardashians. Δεν θα λείπει και ο χωρισμός της Kim από τον σύζυγό της Kanye West, αν και η ίδια κρατά ουδέτερη στάση απέναντί του. «Δεν νομίζω ότι θα επέκρινα ποτέ τον πατέρα των παιδιών μου στην τηλεοπτική μου εκπομπή» λέει η ίδια. Επίσης, θα δείξουν πώς γνωρίστηκε με τον Pete Davidson, ποιος μίλησε σε ποιον και άλλες λεπτομέρειες, αν και ο ίδιος είναι απίθανο να εμφανιστεί στο ριάλιτι.

Μέχρι στιγμής, η Hulu έχει δρομολογήσει δύο σεζόν του «The Kardashians», που είναι 40 επεισόδια. Μετά από αυτό, η Kim λέει ότι θα ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα από το ριάλιτι.