Όταν έχεις μητέρα τη Monica Bellucci, δεν μπορούν να πάνε και πολλά πράγματα στραβά. Όταν πάλι έχεις τρομερή ομοιότητα μαζί της, τότε οι πασαρέλες είναι στρωμένες με ροδοπέταλα για να τις περπατήσεις. Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει με την Deva Cassel, την κόρη της Ιταλίδας σταρ, Bellucci και του γάλλου ηθοποιού, Vincent, η οποία περπάτησε για λογαριασμό του οίκου μόδας Dolce & Gabbana.

Η 17χρονη έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ και όλα δείχνουν πως η παρουσία της δεν περνά απαρατήρητη. Στην πασαρέλα του διάσημου ιταλικού Οίκου, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και εντυπωσίασε τους πάντες.

Εννοείται ότι οι περισσότεροι σχολίασαν την ομοιότητα της με τη μητέρα της, αφού το πρόσωπο της Deva έχει τα βασικά χαρακτηριστικά της Belucci, θυμίζοντας την μεσογειακή ομορφιά. Φορώντας ένα λευκό, διάφανο φόρεμα με κεντήματα και δαντέλα, η Deva περπάτησε στην Piazza del Duomo, στο νησί των Συρακουσών.

Φέτος, η Dolce & Gabbana αφηγήθηκε τη διαδικασία μιας παραδοσιακής ιταλικής θρησκευτικής τελετής. Μια αναπαράσταση του σικελικού τρόπου ζωής, των ανθρώπων και των παραδόσεων τους.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Γυμνόστηθη η Chiara Ferragni, ξεσηκώνει τα πλήθη στην Ύδρα

Johnny Depp: «Χαστούκι» από τους δικηγόρους του στην πρόταση της Heard για νέα δίκη – «Πετάει λάσπη»

Harry Styles: «Οργιάζει» η θεωρία συνωμοσίας για τα μαλλιά του – Είναι τελικά φαλακρός;