Το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου η Κατερίνα Παπουτσάκη παρουσίασε τα τραγούδια της σε ένα live που έγινε στον Σταυρό του Νότου, με καλεσμένους αρκετούς φίλους της και τραγούδησε επί σκηνής μαζί και με τον Πάνο Μουζουράκη. Αυτός που δεν βρισκόταν εκεί, ήταν ο Παναγιώτης Πιλαφάς, ο σύζυγός της. Αυτή η απουσία δεν ήταν συγκυριακή.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών αναφέρουν πως το επί δέκα χρόνια παντρεμένο ζευγάρι έχει αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους και μάλιστα φαίνεται πως έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν κάνει μαζί δύο παιδιά, δύο αγοράκια, τον Κίμωνα και τον Μάξιμο, με την Κατερίνα Παπουτσάκη να είναι και συνεργάτιδα του Πιλαφά στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ιδίως στο Six D.O.G.S., το γνωστό μαγαζί στου Ψυρρή.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στις 27 Ιουλίου στο Ηρώδειο και από τότε δεν τους έχουμε δει κάπου μαζί. Επιπλέον, η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή Πρωίαν Σε Είδον και εκεί δεν υπήρξε καμία αναφορά στον σύζυγό της.

* Φωτογραφία: NDP

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Διονύσης Σχοινάς για την δικαστική διαμάχη με τον Μαζωνάκη: «Ανταλάσσουμε γελοία εξώδικα»

Η απίστευτα αδιάκριτη ερώτηση δημοσιογράφου στην Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για τον πρώην της, Πάνο Βλάχο

Του body shaming το ανάγνωσμα στην εκπομπή της Καινούργιου: Δικηγόρος της την είπε για τις πλαστικές – «Έτσι όπως είναι, να πει για μένα;»