Εάν έχεις Twitter σίγουρα κάπου θα έχεις δει το δράμα που εξελίσσεται ανάμεσα στις Xάιλι Μπίμπερ, Κένταλ και Κάιλι Τζέννερ.

H Χάιλι Μπίμπερ μαζί με την Κένταλ Τζέννερ και μια φίλη τους ανέβασαν ένα βίντεο στο Tik Tok με ήχο που έλεγε «I’m not saying she deserved it. I’m just saying God’s timing is always right» (δεν λέω ότι το άξιζε. Απλά λέω ότι το timing του Θεού είναι πάντα σωστό). Πολλοί θεώρησαν πως αυτό το Tik Tok στοχεύει καθαρά τη Σελένα Γκόμεζ, πρώην του Τζάστιν Μπίμπερ, η οποία ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στα social media όπου φαίνεται να έχει πάρει κιλά.

@popcultmedia23 Selena Gomez Comments On Hailey Bieber’s Alleged Shade + Hailey’s explanation‼️ #selenagomez #haileybieber #haileybaldwin #kendalljenner #entertainmentnews #celebritynews #celebnews #drama ♬ original sound – PopCultMedia

Η Χάιλι έσπευσε να ενημερώσει τους θαυμαστές της πως το βίντεο ήταν απλά ένα αστείο που αποφάσισαν να κάνουν οι τρεις φίλες και πως δεν είχε στο στόχαστρό του κανέναν και φυσικά το κατέβασε. Από τη μεριά της η Γκόμεζ δεν το σχολίασε παρά μόνο έναν μήνα μετά όταν μια θαυμάστριά της πόσταρε το βίντεο των κοριτσιών και υποστήριξε πως στοχεύει τα κιλά της Γκόμεζ με τη δεύτερη να απαντά «Δεν αφήνω αυτά τα πράγματα να με επηρεάσουν. Να είστε καλοί με όλους».

Κι ενώ φαίνεται πως όλα είχαν ηρεμήσει, η Σελένα Γκόμεζ ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο έχει κάνει μια υπερβολή με τη θεραπεία των φρυδιών της «προσπαθώντας να μοιάσει» στην Μπέλα Χαντίντ. Λίγες ώρες μετά η Κάιλι Τζένερ ανέβασε selfie στην οποία έγραψε λεζάντα πάνω ακριβώς από τα φρύδια της «Αυτό ήταν ατύχημα;» και στη συνέχεια ανέβασε άλλο στόρυ με την Χάιλι Μπίμπερ στο οποίο δείχνουν και οι δύο τα καλοσχηματισμένα φρύδια τους.

@popcultureartists Kylie and Hailey shading Selena #immature #hailey #popculture #selena #instagram #kylie #haileyandselena #drama #real ♬ original sound – popcultureart

Προφανώς και η Κάιλι το διέψευσε κατηγορώντας τους θαυμαστές της Γκόμεζ πως προσπαθούν να βγάλουν είδηση εκεί που δεν υπάρχει χωρίς όμως να πείθει ιδιαίτερα. Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να παρατηρήσουν πως η εποχή που αποφάσισε η Κάιλι να επιτεθεί στην Γκόμεζ συνέπεσε ύποπτα με τον χωρισμό της από τον Τράβις Σκοτ και τις φήμες που θέλουν τον δεύτερο να έχει αφήσει μια άλλη γυναίκα έγκυο ενώ ήταν με την Κάιλι. Κι όπως λένε στην Αμερική «ο διάβολος δουλεύει σκληρά αλλά όχι τόσο σκληρά όσο η Κρις Τζένερ, όταν πρέπει να προστατέψει τη φήμη της οικογένειάς της».

@blkchismequeen666_ RIGHT AGAIN!!! Due to the restrictions they’re putting on Kylie’s hashtag, I decided to keep the hash tag and remove the sound. Let me say it again. I REMOVED THE SOUND. As long as you can read you’ll be alright. #grandintuitive666 #fyp #blkchismequeen666 #foryoupage #tarotreader #chisme #gossip #rumors #tarot #foryou #tarotreading #kardashians #travisscott #cheating #sweetyungro #kylie #kyliejenner #pregnant ♬ original sound – The Grandintuitive666

Στο μεταξύ η Γκόμεζ αποφάσισε να απομακρυνθεί λίγο καιρό από τα social media και να τα αναλάβει η ομάδα της και προφανώς όλοι στο Tik Tok αναφέρονται στη Χάιλι και τις φίλες της ως τα «Mean Girls».

Τα βλέμματα τώρα είναι στραμμένα στο ζεύγος Μπίμπερ καθώς πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως το ζευγάρι δεν τα πάει καλά κι είναι στα πρόθυρα του χωρισμού. Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Μπίμπερ είχε τα γενέθλιά του και όπως πρόσεξαν οι fans του δεν φορούσε τη βέρα του, ενώ ανέβασε μόνο μια φωτογραφία με τη γυναίκα του ενώ εκείνη ήταν πλάτη. Επιπλέον, 1η Μαρτίου ακολούθησε την Σελένα Γκόμεζ στο Twitter ενώ δεν έχει υποστηρίξει καθόλου την Χάιλι όλο αυτό το διάστημα που το ίντερνετ της επιτίθεται και χάνει πολλούς followers.

Tέλος, πολλοί πιστεύουν πως η Χάιλι έχει εμμονή με την Γκόμεζ και τη μιμείται στο οτιδήποτε κάνει. Μάλιστα μια καλλιτέχνης η Eva Grace έβγαλε το τραγούδι “You always be a fan” που μιλάει για αυτή την υποτιθέμενη εμμονή.

@brithsp7 You will always be a fan 👁️. #fan #stalker #feelsorryforyou #cheapversionofme ♬ original sound – CEOoftalkingshit