Η Κάτια Ταραμπάνκο μετά τον επεισοδιακό της χωρισμό με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, περνάει τέλεια όπως φαίνεται στην προσωπική της ζωή. Και γιατί να μην περνάει, δηλαδή; Το ζήτημα είναι ότι σε αυτή τη ζωή, όταν περνάς καλά, κάποιοι ενοχλούνται. Και είναι διάφοροι εκείνοι που σχολιάζουν στην Ταραμπάνκο, το πόσο αδιάφορη είναι με το θέμα του πολέμου στην Ουκρανία.

Αφορμή για το σχόλιο στάθηκε ένα βίντεο 20 λεπτών που ανέβασε η πρώην νικήτρια του GNTM και πρώην παίκτρια του Survivor, στο οποίο βρίσκεται στο αυτοκίνητο του νέου της συντρόφου και απλά μιλούν για άσχετα. Η Ταραμπάνκο δέχτηκε σε αυτό ένα σχόλιο για τον πόλεμο, το οποίο ήταν το εξής: «Δεν είναι λίγο άβολο που δεν μιλάς για την Ουκρανία αλλά ταυτόχρονα ανεβάζεις την καλοπέρασή σου;».

Κάτια Ταραμπάνκο: «Να τα βάψω μαύρα;»

Το μοντέλο απάντησε με τη σειρά του πως «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι άβολο αυτό. Δεν είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει γύρω μας. Απλά είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει πιο κοντά σε εμάς. Από εκεί και πέρα να τα βάψω μαύρα; Εγώ ό,τι μπορώ να κάνω, το κάνω. Και προχωράμε, δουλεύουμε για να βοηθάμε».

Έχει άδικο; Όχι.

Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, είναι λίγοι που ασχολούνται πραγματικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Δεν αναφέρεται πια ούτε στις συζητήσεις και σχεδόν ούτε στις ειδήσεις. Επομένως, γιατί ένας άνθρωπος που έχει καταγωγή από εκεί, θα πρέπει να σταματήσει τη ζωή του, ενώ μένει σε άλλη χώρα; Ακόμα και Ουκρανοί που έχουν φύγει από το μέτωπο του πολέμου, συνεχίζουν τη ζωή τους αλλού. Θα έπρεπε να τους λιθοβολήσουμε; Δυστυχώς, είναι μια πάγια τακτική, όταν κάποιος περνάει καλά να πρέπει να του υπενθυμίζουμε πώς να μη το κάνει.

ΓΔιαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Damiano David: Το έκανε το «θαύμα» του και έμεινε στη σκηνή μόνο με το εσώρουχο

Julia Fox: Οι φωτογραφίες με το γλειφιτζούρι και την Amelia Hamlin στέλνουν ένα μήνυμα στους πρώην τους

Stranger Things: Η Millie Bobby Brown επιβεβαιώνει αυτό που φοβόμασταν για την 11 και το Upside Down