Έναν ανορθόδοξο τρόπο επέλεξε η Katy Perry για να γιορτάσει τα γενέθλια του συζύγου της. Πόζαρε topless στο Instagram και ευχήθηκε έτσι «χρόνια πολλά» στον Orlando Bloom.

Η 37χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα καρουζέλ με φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης μιας όπου ποζάρει topless. Επίσης στη λεζάντα έγραψε «Let it burn baby», αφήνοντας υπονοούμενα λογικά. Ο σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της το πήρε στην πλάκα από όσο φαίνεται. Συγκεκριμένα σχολίασε: «Μωρό μου, παρακαλώ, μπορούμε να πάρουμε λίγο ακόμα γάλα φουντουκιού που τελειώνει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Οι σέξι αναρτήσεις της Katy Perry στο Instagram έρχονται μετά από τις δηλώσεις του Bloom ότι δεν κάνει αρκετό σεξ μετά τη γέννηση της κόρης του. Ωστόσο, οι φωτογραφίες φαίνεται να είναι για εκείνον (παρότι είναι δημόσιες και τις βλέπει ο καθένας). Ίσως αποτελεί ένα κάλεσμα.

Νωρίτερα εκείνη την ημέρα, η Perry δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με εκείνη και τον Bloom, για να τιμήσει τα 45α γενέθλιά του. Η ίδια έγραψε στην ανάρτηση: «Ευτυχισμένα 45α γενέθλια στον πιο ευγενικό, σοφό, σέξι και δυνατό άντρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ που είσαι μια σταθερή πυξίδα, μια ακλόνητη άγκυρα και που φέρνεις τη χαρά της ζωής σε κάθε δωμάτιο που μπαίνεις. Είσαι η αγάπη και το φως της ζωής μου. Ευχαριστώ τη μοίρα που έφερε εσένα και το παιδί μας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)