Το one night stand δεν είναι για όλους και σίγουρα δεν έχουν περάσει όλοι αυτή τη μία βραδιά που όλα μπορεί να πάνε εξαιρετικά καλά ή εξαιρετικά άσχημα. Αν βασιστούμε στα λεγόμενα της αστρολογίας, τότε είναι ορισμένα ζώδια που το ζητάει η ψυχούλα τους το βράδυ το σεξουαλικό, είναι πιο επιρρεπή και σε γενικές γραμμές είναι πιο εύκολο να πουν το πολυπόθητο «φύγαμε».

Δεν ξέρουμε αν ανήκετε σε κάποιο από τα ακόλουθα, αλλά αν ναι, τότε μάλλον γνωρίζετε καλύτερα από εμάς τι εστί one night stand.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πρώτοι στη λίστα γιατί οι Αιγόκεροι ξέρουν. Οι νύχτες μαγικές και ονειρεμένες είναι θα λέγαμε συνώνυμό τους. Ξέρουν τι θέλουν, πώς το θέλουν και για τι το θέλουν. Δεν θα κολλήσουν, σε καμία περίπτωση, με το πρόσωπο και δεν θα βγουν ραντεβουδάκι, γιατί προφανώς θα περάσουν απευθείας στο ψητό. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι θα φροντίσουν να περάσει και ο άλλος καλά, οπότε είναι μάλλον σίγουρο ότι το βράδυ θα πάει πολύ καλά.

Ταύρος

Δεν το περιμένατε, ε; Οι Ταύροι ανήκουν στα πιστά και ρομαντικά ζώδια, τη ζητάνε τη σχέση και άπαξ και μπουν σε αυτή, θα μείνουν εκεί μέχρι να έρθει πάλι το ΠΑΣΟΚ. Οι Ταύροι, όμως, δεν χαλιούνται καθόλου με το one night stand, οπότε αν τους το οδηγήσει κάποιος άλλος προς τα εκεί, δεν θα πει όχι. Βέβαια, έχουν ένα κακό: Δεν θα πουν ποτέ στον άλλον να φύγει, οπότε θα πρέπει να το κάνει από μόνος του.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι μυστήρια τρένα. Έχουν αυτή τη μία πλευρά την σεξουαλική, αλλά έχουν και την άλλη που δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να σκέφτονται και να θέλουν. Είναι πολύ open στα one night stand, αλλά σίγουρα πρέπει να γίνει σε χώρο που να νιώθουν οικεία. Και είναι καλοί για τη μία βραδιά, γιατί είναι πολύ δύσκολοι στη σχέση, επομένως τους ταιριάζει περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Liver King: Ένας θεοπάλαβος τύπος διδάσκει την αρχέγονη ζωή στο TikTok – Τρώει ωμά συκώτια και όρχεις

Τα βιβλία της ζωής μας, τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς μας

It’s πέη back time: Τα μικρά μόρια επιστρέφουν στη μόδα και ζητούν εξιλέωση