H Kendall Jenner είδε το όνομά της να γίνεται ξανά trend στο Twitter μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του ριάλιτι «The Kardashians» του Hulu. Τι συνέβη; Οι χρήστες την «τρολλάρουν» για το πως αδυνατεί εντελώς να κόψει ένα αγγούρι.

Στο ριάλιτι show, που βλέπουμε σκηνικά και στιγμές από την ζωή της οικογένειας Kardashian, το 27χρονο μοντέλο επισκέπτεται την μαμά της στην έπαυλή της στο Καλαμπάσας του Λος Άντζελες και της ανακοινώνει ότι θα φάει ένα σνακ. Η Kris Jenner την ρωτάει εάν θέλει να αναθέσει στον προσωπικό της σεφ να της φτιάξει κάτι αλλά εκείνη αρνείται, αναφέροντας ότι «το ‘χει». Τότε, ξεκινάει να κόβει ένα αγγούρι με τον πιο άβολο τρόπο.

Βλέποντάς την κανείς να προσπαθεί να στηρίξει με το ένα χέρι το αγγούρι ενώ επιχειρεί να το κόψει, είναι λες και έχει πάθει εξάρθρωση ώμου. Ενώ συνεχίζει τον «γολγοθά» της να κόψει μία εξαιρετικά πολύ λεπτή φέτα αγγουριού, χωρίς να το ξεφλουδίσει καν, η μητέρα της την βλέπει να παλεύει και φωνάζει τον σεφ της οικογένειας να έρθει να παρέμβει.

Η ίδια η Jenner ακούγεται να λέει «δεν κόβω και τέλεια οπότε μην ζουμάρετε σε εμένα», μαντεύοντας ίσως τι θα ακολουθήσει.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου έκαναν πλάκα με το σκηνικό ενώ πολλοί άσκησαν κριτική στην 4η αδερφή Kardashian που είναι τόσο προνομιούχα που δεν χρειάστηκε ούτε να μάθει πως κόβουμε ένα αγγούρι. Στα σχόλια, μερικοί αναρωτιούνται: «Δεν έχε καν δει τον σεφ της πως κόβει το αγγούρι;»

«Κάθε φορά που νιώθετε ότι είστε κακοί σε κάτι, δείτε την Kendall Jenner να προσπαθεί να κόψει ένα αγγούρι» γράφει άλλος χρήστες στοTwitter.

Μια άλλη χρήστης του Twitter έγραψε: «Πριν από περίπου μία ώρα είδα την Kendall να προσπαθεί να κόψει ένα αγγούρι στην οθόνη της τηλεόρασής μου. Με έκανε να νιώσω λίγο ανώτερη αλλά κυρίως φτωχή».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Απόστολος Ρουβάς: Είναι η πιο άδικη αποχώρηση από το Survivor;

Φυτρώνει δέντρο από τα γεννητικά της όργανα: Η Madonna ξεπέρασε κάθε λογική με τα NFT της

Adele: Χαμογελαστή με τον σύντροφό της, Rich Paul μπροστά από την νέα της έπαυλη, ανακοινώνει το επόμενο τους βήμα