Μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία ανέβασε στο Instagram η Kendall Jenner, λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της με τον Devin Booker. Φαίνεται να κάνει ηλιοθεραπεία φορώντας τίποτα άλλο από ένα πράσινο καπέλο μπέιζμπολ. Ένα μπικίνι με κορδόνια φαίνεται δίπλα της, ενώ εκείνη στέλνει μηνύματα στο κινητό της.

Η Kendall κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες, αλλά όλοι πιστεύουν ότι αυτή τη φορά ήταν μια «σπόντα» στον πρώην της. «Πες μου ότι εσύ και ο σύντροφός σου χωρίσατε χωρίς να μου πείτε ότι χωρίσατε», σχολίασε ένας ακόλουθος, αναφερόμενος στον πρόσφατο χωρισμό της από τον 25χρονο σταρ του NBA. Μάλλον θέλει να αποδείξει ότι και μόνη της περνάει το ίδιο καλά. Μπορεί να του υπενθυμίζει τι έχασε; Δεν έχει γίνει, ακόμα, γνωστό αν ο χωρισμός ήταν μια από κοινού απόφαση.

Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για ένα νέο ξεκίνημα, ενώ ο ήλιος και η θάλασσα σε βοηθούν να ξεπεράσεις έναν χωρισμό. Το καρουζέλ περιείχε φωτογραφίες και βίντεο με την ίδια να κάνει ιππασία, ένα πιάτο σούσι και μια εικόνα με το ηλιοβασίλεμα. Αναμενόμενο ήταν να συγκεντρώσει εκατομμύρια likes μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Το ζευγάρι χώρισε πριν από μια εβδομάδα. Μερικές πηγές είπαν στη Page Six ότι ήταν σε διαφορετικές φάσεις και διαφωνούσαν σχετικά με το πού πήγαινε η σχέση. «Ενώ νοιάζονται ο ένας για τον άλλον, ο Devin δεν επρόκειτο να κάνει πρόταση γάμου και προτεραιότητά του είναι η καριέρα του. Η καριέρα της Kendall κυριαρχεί επίσης στη ζωή της».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Alicia McCarvell: Η, to the point, απάντηση της plus-size Tiktoker που έχει σχέση με έναν fit άνδρα και του λένε να τη χωρίσει

Snik: Αποκαλεί τη σύντροφό του «πατσαβούρα» και προκαλεί ξανά

Shakira και Gerard Pique ανοίγουν πόλεμο; Δεν της επιτρέπει να φύγει από την Ισπανία