Οριστικό τέλος στη σχέση τους έβαλαν η Kendall Jenner και Devin Booker, μετά από δύο χρόνια με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Οι φήμες τους ήθελαν, πριν λίγο καιρό, να περνούν κρίση, ωστόσο οι δυο τους τις είχαν διαψεύσει. Να, όμως που τελικά ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα, ο χωρισμός ήταν αθόρυβος και ήρθε εξαιτίας των απαιτητικών επαγγελματικών προγραμμάτων. Πηγή στο People αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Jenner και ο Booker τερμάτισαν τη σχέση τους τον περασμένο μήνα λόγω των απαιτητικών επαγγελματικών προγραμμάτων τους. Και οι δύο έχουν απίστευτα φορτωμένο πρόγραμμα αυτή τη στιγμή με τις καριέρες τους και αποφάσισαν να το θέσουν σε προτεραιότητα».

Διαβάστε ακόμη: Kanye West: Βάζει (ξανά) υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ

Το μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον κι αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται από την προσπάθεια που έκαναν στην επανασύνδεση τους. Το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ καλό τον τελευταίο καιρό, όπως αναφέρουν πηγές κοντά στο πρώην ζευγάρι.

Η ιστορία τους ξεκινά τον Απρίλιο του 2020, όταν εντοπίστηκαν να οδηγούν μαζί στην Αριζόνα. Μετά από αρκετές φήμες πως είναι μαζί, ξεκίνησαν να βγαίνουν και επίσημα τον Ιούνιο του ίδιου έτους. Τον Φεβρουάριο του 2021, η Jenner έκανε σχετική ανάρτηση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με τους δυο τους να γελάνε ξαπλωμένοι σε έναν πάγκο κουζίνας.